Rocket Bike Fest – competitia de ciclism pentru toata familia ta! Fondurile stranse vor ajunge in contul copiilor bolnavi de autism!

Evenimentul va avea loc sambata, 20 septembrie in Padurea Cernica unde, de dimineata pana seara, cursele pentru cele 5 categorii de concurs se tin lant, la fel si distractia pentru cei mici si surprizele pentru cei mari. Inscrierile continua la a patra editie a Rocket Bike Fest-competitia de ciclism la care poti pedala in familie.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Rocket Bike Fest este o competitie de cross-country cu cele mai multe categorii de concurs astfel incat, indiferent de varsta sau experienta, sa te poti bucura de experienta biciclitului prin padure.

Traseele pregatite de organizatori, Asociatia Help Autism si BikeXpert, se potrivesc pe rotile si experienta fiecaruia. Poti alege una sau toate categoriile de concurs, ele fiind programate una dupa alta, pe trasee care nu se suprapun.

Categoriile de concurs pentru cei mai tineri sunt: „Copii” pentru vitejii cu varsta intre 3 si 10 si „Juniori” pentru tinerii cu varsta cuprinsă intre 10 şi 14 ani ce vor parcurge un traseu de 9 km. Cei care doresc sa pedaleze in familie o pot face pe o distanta de 9 km la cursa „Family”, iar pasionatii de cursa lunga pot lua startul in cursa „Hobby” pe un traseu de 25 km presarat cu pasaje rapide, ruperi de ritm, catarari scurte, drum forestier si single trail pe malul lacului. La categoria „Race”, pot concura pe traseul de 50 km atat sportivii legitimati cat si ciclistii antrenati pentru care performanta este un scop.

Premiile, acordate de sponsori si organizatori constau in bilete de avion, city break in Amsterdam, vouchere la clinica stomatologica si la magazinul de biciclete partener, abonamente la centrul de fitness si spa, jucarii si dulciuri pentru copii. Organizatorii ofera medalii tuturor participantilor.

Vedeta TV Radu Naum va fi alaturi de noi in calitate de ambasador al evenimentului si va incuraja bicicliştii inscrisi la start.

Rocket Bike Fest nu este doar o ocazie buna de a petrece ziua in aer liber alaturi de familie si prieteni, ci mai ales sansa de a face un bine.Rocket Bike Fest este un eveniment caritabil, banii proveniti din sponsorizari si taxe de inscriere vor fi folositi de Asocia Help Autism pentru a sustine programe gratuite pentru copii in cadrul Centrului Help Autism.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate