Rocsana Marcu a castigat procesul de paternitate cu fiul fostului primar din Giurgiu, Stefan Adrian Iliescu! Vedeta isi doreste acum ca in certificatul de nastere al Mayrei sa fie trecut numele tatalui acesteia!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Rocsana Marcu este, in sfarsit, invingatoare! Sansa a fost de partea ei, asa ca vedeta a castigat procesul de paternitate pe care il avea cu tatal primei sale fetite, Mayra, fiul fostului primar din Giurgiu, Stefan Adrian Iliescu. Acesta nu si-a recunoscut pana acum copilul si nici nu a vrut sa auda de fetita de cand s-a nascut. Si-a dorit un baiat de la Rocsana si pentru ca dorinta nu i s-a indeplinit, a decis sa uite ca are un copil cu vedeta de televiziune.

Rocsana Marcu se judeca de aproape trei ani de zile cu omul de afaceri care a refuzat cu desavarsire sa recunoasca legal copilul. Pentru fetita ei, Rocsana si-a dorit sa se faca dreptate! A avut nervi de otel, dar intr-un final si sorti de izbanda! In cursul zilei de ieri, avocatul ei, Augustin Draghiceanu Babaneacsa, i-a dat vestea cea mare: a castigat procesul de paternitate al Mayrei! Astfel, fetita ei, care are acum 5 ani si stie adevarul despre tatal sau, va putea avea si numele tatalui trecut in certificatul de nastere!

“S-a respins apelul formulat de catre Iliescu Stefan impotriva hotararii prin care s-a stabilit paternitatea minorei Marcu Mayra Maria. S-au invocat aceleasi exceptii privind prescriptia si inadmisibilitatea actiunii si totodata s-a solicitat expertiza ADN. Cererea de apel a ramas nesustinuta impreuna cu exceptiile iar Iliescu Stefan a refuzat in mod nejustificat sa se prezinte la IML pentru recoltarea de probe biologice ADN, fapt ce a dus la respingerea apelului formulat. Teoretic, din punct de vedere legal, hotararea este definitiva putand fi pusa in executare in sensul mentionarii numelui paratului Iliescu Stefan, in actul de nastere al minorei Marcu Mayra Maria, la rubrica tatalui”, a declarat Augustin Draghiceanu Babaneacsa, avocatul Rocsanei Marcu.

“Era normal ca adevarul sa iasa la iveala pentru ca am avut mare incredere in justitia din Romania!”, a adaugat si vedeta care se pregateste sa se lanseze ca artist solo.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate