Vedete

Rocsana Marcu, enervată la culme: ”Orice nemernică poate intra la vestiare?”

Rocsana Marcu a dispărut de pe micile ecrane în urmă cu doar câteva luni de zile, însă continuă să se menţină într-o formă fizică de invidiat. Ea merge regulat la sala de sport, însă de curând s-a enervat teribil.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Rocsana Marcu, enervată la culme: ”Orice nemernică poate intra la vestiare?”icon photo
 
 
Rocsana Marcu a făcut public un mesaj dur, după ce a trecut printr-o situaţie extrem de neplăcută la sala de sport. Blonda a fost şocată de faptul că o persoană a intrat fără să fie controlată la vestiare şi le-a spart.
 
“Nu obişnuiesc să mă enervez atât de uşor, dar mi-aş dori să intre în mâinile mele (dacă nu a reuşit deja Poliţia să o găsească) cea care sparge vestiarele de la… şi fură genţi sau ce mai găseşte pe acolo. Cât de fraieri să fim să plătim abonamente la cea mai renumită sală de fitness din România şi să nu fim în siguranţă (măcar acolo)?
Orice nemernică poate intra în vestiare fără să aibă abonament, cartelă sau fără să i se cunoască identitatea? O infractoare poate opera liniştită prin genţi, lângă copiii noştri, în timp ce îi pregătim pentru înot sau alte activităţi?”, a comentat Rocsana Marcu pe Facebook.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune