Rocsana Marcu si-a deschis usa casei! Vezi cum arata locuinta ei si afla cand o vei vedea goala in revista cu iepurasi!

Rocsana Marcu este o mama singura, dar nu sufera deloc din aceasta cauza. Se pregateste pentru Sarbatorile de Iarna si a impodobit deja bradul pentru fetitele ei. ##VIDEO7731##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descriereA fost ajutata de bona ei din Filipine, Eden, si de cele doua micute. Rocsana are planuri de viitor si in cel mai scurt timp va poza in "revista cu iepurasi". "Dupa 10 ani voi poza din nou in revista cu iepurasi. Nu pot sa va spun mai multe, doar ca acum sunt mai slaba ca atunci. Nu am nicio problema sa pozez in aceasta revista pentru ca nu am vazut niciodata poze vulgare acolo. Este ceva artistic. Am zis ca decat sa fac topless pe plaja, mai bine fac o sedinta foto ca la carte si am si ceva de castigat.", a dezvaluit Rocsana la WOWbiz.

fara descrierefara descriereIn ceea ce priveste lipsa unui barbat in viata ei, nu are nicio problema si spune ca vecinii ei sunt extrem de amabili. "Am niste vecini foarte saritori. Mereu m-au ajutat cand am avut nevoie, nu trebuie sa am un barbat langa mine pentru asta.", a explicat Rocsana.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate