Rocsana Marcu spune că nu mai are contract cu televiziunea la care a lucrat! Reacția vedetei după ce WOWbiz a dezvăluit că a pierdut procesul cu aceasta

Rocsana Marcu susține că nu mai are în prezent contract cu trustul Antena, acesta fiind reziliat din momentul în care aceasta a anunțat pe Facebook faptul că renunță la emisiune.

Autor: Radu Constantin

Rocsana Marcu reacționează după ce WOWbiz.ro a dezvăluit că vedeta a pierdut procesul cu postul de televiziune la care a lucrat până în 2017, decizia instanței nefiind una definitivă.

Citeste si: Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Marcu a comunicat prin vocea avocatului Ramona Aldea faptul că ea nu se mai află sub contract cu trustul respectiv.

”Referitor la comunicatul dat de către publicația dvs, prin care încercați să interpretați soluția dată de către instanța de judecată, aducem la cunoștința publicului că instanța de judecată nu a statutat faptul că, convența încheiată între părți nu se poate rezilia, ci a apreciat faptul că rezilierea s-a produs la momentul și pe seama publicației realizate de către Rocsana Marcu pe pagina acesteia de Facebook, reziliere care s-a concretizat în ceea ce privește pârâta Antena Group prin raportare la incidența prevederilor contractuale care au produs efecte fără a se putea prevala de plata despăgubirilor incidente în cazul unei denunțări unilaterale”, spune avocata Rocsanei Marcu prin intermediul unui drept la replică.

  

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Rocsana Marcu – si cu banii luati si cu kilometrajul dat peste cap, la propriu! Vedeta a pierdut procesul cu „samsarul” care i-a vandut masina | EXCLUSIV

Ștefan Stan, sărut pasional cu Rocsana Marcu, la “Vulturii de noapte”, în această seară, la Kanal D!

Iulia Albu o face praf pe Rocsana Marcu: „Cap de porc”

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Zelenski a dat ORDINUL FINAL. Este cutremur total la Moscova. S-a dat totul peste cap

Româncele vor ieși mai repede la pensie! Ce categorie este vizată și de când se aplică regula

Planul subversiv al lui Putin. România, țintă pentru Kremlin. Cum pregătesc ruşii o invazie mascată

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies