Rodica Popescu Bitanescu: "Serban Ionescu a stiut sa se imprieteneasca cu moartea"

Actriţa Rodica Popescu Bitănescu a declarat că Şerban Ionescu a fost un mare om şi un mare luptător, care a avut puterea să nu se sperie şi să se împrietenească cu moartea.

Distribuie pe:

fara descriereRodica Popescu Bitănescu a spus că nu va vorbi în aceste momente triste despre cât de mare actor a fost Şerban Ionescu, care a decedat miercuri seară, la vârsta de 62 de ani, ci va vorbi despre omul Şerban Ionescu.

"Eu o să vorbesc despre faptul că Şerban a fost un mare om, care, de peste un an şi jumătate, s-a luptat cu această boală necruţătoare"
, a spus actriţa.

Ea a precizat că, în vara acestui an, s-a întâlnit cu Şerban Ionescu, care, la momentul respectiv, nu se mai putea mişca, şi actorul i-a spus că suferă de o boală care nu poate fi vindecată.

"Mie nu mi-a venit să cred că el ştia că o să moară, că nu are întoarcere către viaţă. Dar, în toată această perioadă, a fost puternic, optimist, a ştiut să se împrietenească cu moartea. A avut puterea să nu se sperie, să o privească ca pe o prietenă, pentru că de moarte nu scăpăm niciunul dintre noi. S-a purtat ca şi când era ceva normal şi pe mine m-a impresionat fantastic şi am învăţat enorm de la Şerban. El va rămâne în mintea mea ca un mare actor, ca un mare luptător şi cât o să trăiesc eu el o să trăiască în mintea mea tot timpul. Pentru că noi, actorii, trăim atât timp cât trăim în mintea publicului nostru", a spus Rodica Popescu Bitănescu pentru Mediafax.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate