Româncă de doar 23 de ani, găsită moartă în Italia! Este al patrulea deces în ultimele zile, iar autorităţile sunt în alertă

Roxana Chelea, de doar 23 de ani, a murit în Italia după ce e pierdut lupta cu dependenţa de droguri.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Roxana Chelea avea doar 23 de ani când viaţa ei a fost curmată de un viciu de care nu a reuşit să scape. Tânăra era din Bucureşti, dar trăia de mai mulţi ani în Italia. La un moment dat lucrurile au luat o întorsătură greţită pentru ea şi a ajuns dependentă de droguri, înă îşi dorea să se facă bine. Ea locuia într-o cameră pusă la dispoziţie de o asociaţie care avea grijă de consumatorii de substanţe interzise, ajuntânu-i să-şi refacă vieţile. 
 
Sâmbătă seara Roxana nu a răspuns nici la uşă, nici la telefon. Reponsabilii asociaţiei Albignasego au chemat poliţia, însă era deja prea târziu. Tânăra a fost găsită fără suflare în camera ei, cu o seringă lângă ea, după o supradoză.
 
 
Pe pagina de Facebook a fetei apărea scris următorul mesaj: „Viaţa este ca un labirint, dar fiecare labirint are o ieşire”. Din păcate românca nu a reuşit să depăşească problemele pe care le avea de luni bune. 
 
În ultimile patru zile, tot în provincia Padova, au mai fost înregistrate altre 3 cazuri de decese din cauza drogurilor. Autorităţile sunt în alertă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate