Stiri

Româncă de doar 23 de ani, găsită moartă în Italia! Este al patrulea deces în ultimele zile, iar autorităţile sunt în alertă

Roxana Chelea, de doar 23 de ani, a murit în Italia după ce e pierdut lupta cu dependenţa de droguri.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Româncă de doar 23 de ani, găsită moartă în Italia! Este al patrulea deces în ultimele zile, iar autorităţile sunt în alertă icon photo
 
Roxana Chelea avea doar 23 de ani când viaţa ei a fost curmată de un viciu de care nu a reuşit să scape. Tânăra era din Bucureşti, dar trăia de mai mulţi ani în Italia. La un moment dat lucrurile au luat o întorsătură greţită pentru ea şi a ajuns dependentă de droguri, înă îşi dorea să se facă bine. Ea locuia într-o cameră pusă la dispoziţie de o asociaţie care avea grijă de consumatorii de substanţe interzise, ajuntânu-i să-şi refacă vieţile. 
 
Sâmbătă seara Roxana nu a răspuns nici la uşă, nici la telefon. Reponsabilii asociaţiei Albignasego au chemat poliţia, însă era deja prea târziu. Tânăra a fost găsită fără suflare în camera ei, cu o seringă lângă ea, după o supradoză.
 
Româncă de doar 23 de ani, găsită moartă în Italia! Este al patrulea deces în ultimele zile, iar autorităţile sunt în alertă
 
Pe pagina de Facebook a fetei apărea scris următorul mesaj: „Viaţa este ca un labirint, dar fiecare labirint are o ieşire”. Din păcate românca nu a reuşit să depăşească problemele pe care le avea de luni bune. 
 
În ultimile patru zile, tot în provincia Padova, au mai fost înregistrate altre 3 cazuri de decese din cauza drogurilor. Autorităţile sunt în alertă.
 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune