Românca de şapte ani care a impresionat China, mărturisiri neaşteptate: ”Este o chestie neobişnuită...”

O româncă de numai 7 ani a ajuns fenomen în China. E vedetă în show-urile de talente şi a impresionat milioane de telespectatori. Ce ştie să facă Siena?

Autor: T.S.

O româncă de numai 7 ani a ajuns fenomen în China. E vedetă în show-urile de talente şi a impresionat milioane de telespectatori. Ce ştie să facă Siena?

De fiecare dată când merg pe scenă mă simt foarte bine pentru că îmi plac esa fiu lângă oameni şi lângă scenă sunt foarte mulţi oameni şi îmi place să se uite la mine să mă cunoască.”,

spune Siena.

Siena te cucereşte cu sinceritatea ei de copil din prima. La fel au simţit şi membri juriului concursului de talente din Shanghai. "E cel mai mare concurs pentru copii din China un fel de "Vocea Chinei" pentru copii. Au fost în jur de 8000 de copii selecţionaţi,  au rămas 20, iar Siena a fost printre cei 20 în finală.", spune mândru, tatăl fetei.


"Juriul a fost foarte încântat de mine, pentru că li se pare că e o chestie neobişnuită că o fetiţă străină poate să vorbească chineză când părinţii ei nu ştiu deloc să vorbească.", ne-a transmis Siena.

Familia ei s-a mutat în China pe când copila avea doar 3 ani. Practic, a învăţat să vorbească în mandarină, iar şcoala şi colegii au ajutat-o să asimileze limba ca un nativ. Siena chiar se consideră o micuţa chinezoaică. Chiar şi numele ei semăna cu cel pe care şi l-a ales pentru scenă: Xie Na.

Culmea este că părinţii, profesori de arte şi afaceri în limba engleză  nu ştiu să vorbească deloc mandarină. În schimb, Siena a ajuns să uimească toată China cu pronunţia ei perfectă.

Singurul lucru care o mai necăjeşte pe româncuţa noastră e că unii o consideră şi acum o străină. Mai ales din cauza părului blond şi trăsăturilor europene.

"Eu nu mă simt diferită faţă de ei pentru că eu am stat aşa de mult în China eu mă simt una de-a lor.

Deşi ei uneori mă opresc pe stradă şi zic uite de ce te-ai vopsit şi de ce ai gene false?", spune micuţa.

Siena e perseverentă, curajoasă şi talentată. Iar visul ei e să fie cunoscută în toată China. Până atunci, îşi antrenează talentul şi...învaţă. Dar nu-i uită pe copiii din Romania.

"Eu mi-aş dori foarte mult să am timp liber, atât de mult timp liber ca şi ei, pentru că la noi ieşim de la şcoală la ora 4 şi avem foarte multe teme de făcut.",

a încheiat ea.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

FCSB joaca astazi pentru calificarea in primavara europeana, un fotbalist ros-albastru se plimba prin mall!

Lora a facut publica imaginea cu Ionut Ghenu si a facut anuntul: "Ramas bun"

Un roman de 37 de ani a fost asasinat in Spania! Tanarul a fost injunghiat mortal intr-un bar din Pamplona

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Anunț uriaș pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer! E oficial. Ce efecte are asupra organismului

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Mărturii despre viaţa de apoi. O femeie susține că timpul se oprește pe acel tărâm. Ce spun specialiștii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies