Românca i-a purtat noroc? ”Socrul” frumoasei Mădălina Ghenea a devenit cel mai bogat om din Italia

Lumea showbiz-ului vorbește din ce în ce mai mult, în ultima perioadă, despre o apropiere amoroasă între Mădălina Ghenea și fiul unuia dintre cei mai bogați oameni ai planetei, cel al cărei avere estimată, la începutul acestui an, era de 20 de miliarde de dolari.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Doar că, Mădălina Ghenea se pare că a fost un adevărat talisman pentru familia bărbatului despre care se spune că îi este iubit, iar ”socrul” frumoasei românce a devenit, dacă se poate spune așa, chiar și mai bogat.

 

Citeste si: Mădălina Ghenea se iubește cu un alt miliardar? Cea mai frumoasă româncă bifează încă o cucerire EXCLUSIV

Citeste si: Bombă în lumea showbiz-ului! Mădălina Ghenea i-a dat papucii milionarului EXCLUSIV

Citeste si: Bombă în lumea showbiz-ului internațional! Mădălina Ghenea s-a logodit!

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

În lumea bună a showbiz-ului internațional se vorbește despre noua relație a Mădălinei Ghenea, frumoasa româncă părând să nu se mai sature de bogătașii din topurile internaționale care numără averile în milioane și miliarde de euro. Astfel, de ceva vreme se discută că între Mădălina Ghenea și cunoscutul italian Leonardo Maria Del Vecchio, fiul multimiliardarului italian, specializat în producerea și comerțul cu ochelari, Leonardo Del Vecchio. Iar bărbatul de care se spune că ar fi îndrăgostită Mădălina Ghenea este, la rândul său, unul dintre cei mai bogați italieni, conducând una dintre diviziile imperiului creat de tatăl său.

De curând, rezultatele financiare ale imperiulul din care face parte presupusul iubit al Mădălinei Ghenea a devenit un adevărat motor de făcut bani, iar afacerea cu pricina, care, înainte valora 20 de miliarde de dolari valorează, acum, aproape 25 de miliarde, în doar câteva luni crescând, astfel, cu aproape 25%, ceea ce este, la un asemenea ordine de mărime, enorm.

Astfel, compania despre care vorbim l-a plasat pe ”socrul” Mădălinei Ghenea și familia acestuia pe locul 38 în topul miliardarilor din întreaga lume, el devenind cel mai bogat om din Italia.

Mădălina Ghenea l-a cunoscut prin amici comuni, din lumea modei

Mădălina Ghenea și Leonardo Maria Del Vecchio s-au cunoscut, susțin sursele noastre, prin amicii comuni pe care cei doi le au în lumea modei, doar că, la acea vreme, frumoasa româncă se iubea cu un milionar elvețian. Doar că, de curând, Mădălina Ghenea și dealerul de artă elvețian care îi dăruise chiar și un inel de logodnă s-au despărțit, iar Leonardo Maria Del Vecchio a simțit nevoia să se apropie de focoasa brunetă pentru a o consola. Iar de la consolare, la iubire a mai fost doar un pas, Mădălina Ghenea descoperind în multimiliardarul italian un suflet pe placul ei, motiv pentru care, acum, chiar dacă nu se afișează încă împreună, par să fie foarte îndrăgostiți și să își petreacă timpul în Italia, în locații care mai de care mai exclusiviste.

Interesant este însă că că cei doi nu sunt deloc deranjați de diferența de vârstă dintre ei, Mădălina Ghenea fiind cu șapte ani mai vârstnică decât bărbatul cu care se spune că ar avea, acum, o relație. Doar că, spun sursele noastre că diferența de șapte ani nu contează prea mult, având în vedere că Leonardo Maria Del Vecchio are un istoric amoros interesant, fiind, pare-se, mare amator de fotomodele cunoscute în întreaga lume.

Mădălina Ghenea i-a spus ”Pa” milionarului elvețian

Motivul despărțirii dintre frumoasa Mădălina Ghenea și milionarul elvețian, susțin sursele noastre, este ”nepotrivirea de caracter”, iar cea care a pus capăt relației este fotomodelul. În fapt, ne-au mai dezvăluit sursele citate, Mădălina Ghenea este, în această perioadă, afectată de despărțire, chiar dacă ea a fost cea care a pus capăt relației și speră să treacă cât mai repede peste dezamăgirea pe care a avut-o, cu atât mai mult cu cât cei doi se logodiseră. În altă ordine de idei, chiar dacă cei doi nu au comunicat, încă, nimic oficial pe tema despărțirii, sursele noastre susțin că între ei intervenise o răceală, Mădălina Ghenea fiind extrem de deranjată  de faptul că Vito Schnabel nu îi mai acorda suficientă atenție, așa cum își dorea ea.

 

Galerie foto 
Citește și:

Andreea Mantea, la un pas de a izbucni în lacrimi! Povestea de viață care a impresionat-o: „M-am revoltat, am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare”

Cum trec Demi Lovato și Max Ehrich peste despărțire. Actorul a fost surprins plângând pe plajă

Super-alimentul care poate fi consumat fără limită! Nu îngrașă și are beneficii uluitoare pentru organismul nostru

Fosta soție a lui Horia Moculescu trăiește cu un bărbat însurat. Unde se află în acest moment Mariana

Imaginile pe care nu le-a văzut nimeni! Cum arăta Culiță Sterp în timpul transplantului de păr

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies