Românca Maria Marian, asasinată la comandă în Zaragoza! 10 persoane au fost arestate în acest caz. Cum a fost dat de gol cel care a ucis-o

Procurorii au făcut o descoperire șocantă în cazul Mariei Marian, românca împușcată mortal în fața casei în care locuia în Zaragoza în noiembrie 2018.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Poliția spaniolă a anunțat zilele trecute că i-a arestat pe criminal precum și pe ceilalți suspecți. Toți sunt din localitățile spaniole Cadrete, Cuarte, María de Huerva și Cambrils. Printre deținuți se numără și trei cetățeni lituanieni.

Secția de omucideri a poliției din Aragona a arestat zece persoane joia trecută pentru presupusa lor implicare în crima Mariei Marian, tânăra de 28 de ani originară din Sibiu, care a fost ucisă în fața casei Movera, acolo unde aceasta locuia, relatează oradesibiu.ro.

Poliția a anunțat încă de atunci că una dintre ipotezele luate în calcul era chiar reglarea unor conturi legate de traficul de droguri, mai ales pentru că iubitul Mariei, José NT, în vârstă de 70 de ani era cunoscut sub numele de „el Mixtos”. El a fost la vremea respectivă condamnat în Zuera pentru trafic de droguri.

ADN-ul unei mănuși din latex l-a trădat pe criminal

Poliția a găsit dovezile de lângă un gard pe care criminalul l-a tăiat ca să intre în perimetrul casei în care Maria locuia. O mănușă de culoare albă din latex a fost scăpată pe jos de criminal, iar de pe aceasta s-au recoltat probe ADN care s-au dovedit a fi cruciale în mersul anchetei. Nu mai puțin de zece presupuși făptași ai crimei din Movera, săvârșită în 21 noiembrie 2018, au fost reținuți de poliție.

fara descriere

Sursa foto: oradesibiu.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate