Romancele cuceresc lumea! Vezi ce cantareata de la noi a cantat in acelasi loc cu o super vedeta!  

In ultimul timp, romancele bat la portile celebritatii. Multe dintre ele au si reusit, chiar daca pe plaiurile mioritice nu fac prea multa valva! Este si cazul cantaretei Alexy Ronea, care este foarte bine vazuta in Norvegia si are o multime de fani.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereAlexy, sexy pentru norvegieniBa mai mult, frumoasa blonda a cantat si in locuri in care unii nici macar nu au visat sa ajunga! De pilda, ea a fost vedeta unuia dintre cele importante hoteluri din Oslo, la care si celebra Katie Perry a avut un contract muzical.

fara descriereRomanca i-a cucerit pe nordici“In martie anul acesta, am stat trei saptamani la Hotelul Quality Resort&Spa Norefjel din apropiere de Oslo. Am obtinut un contract in stabilimentul acela foarte bine cotat prin intermediul unei firme de impresariat din Norvegia. Am dat o auditie impreuna cu cantareti si cantarete din intreaga lume si toti m-au placut pe mine. M-am simtit extrem de onorata, in conditiile in care si Katie Perry a avut contract acolo timp de o luna. A fost o experienta senzationala, care mi-a placut la nebunie si sper sa o mai repet”,  a declarat Alexy pentru WOWbiz.ro.

fara descriereKatie Perry a cantat in acelasi hotel cu blondina noastraRomanca s-a stabilit de o buna perioada de timp in Norvegia si deja are oferte de a canta si la televiziunile din Tarile Nordice, unde este extrem de apreciata.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate