România a fost zguduită de cutremur în urmă cu puţin timp!

România a fost zguduită de cutremur în noaptea de 24 spre 25 aprilie. Seismul s-a simţit puternic în Galați.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

România a fost zguduită de cutremur în urmă cu puţin timp!


In articol:

România a fost zguduită de un seism în noaptea de 25 aprilie, ora 01:04. Cutremurul de 4,6 grade s-a simțit puternic în Galați. 

România a fost zguduită de cutremur în urmă cu puţin timp!

Citeste si: Românii vor scoate mai mulți bani din buzunar după ridicarea stării de urgență. Despre ce servicii este vorba?

„În ziua de 25.04.2020, la ora 01:04:18 (ora României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, GALATI un cutremur semnificativ cu magnitudinea ml 5.0, la adâncimea de 15km.

Citeste si: ”Bombardierul” Cătălin Geolgău, victima unei conspirații a ocultei mondiale? Declarații halucinante ale interlopului care a inventat șmecheria

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 64km NV de Galati, 78km NV de Braila, 88km SE de Bacau, 143km S de Iasi, 149km E de Brasov, 155km NE de Ploiesti, 162km SV de Chisinau, 194km NE de Bucuresti, 195km SV de Tiraspol, 209km NV de Constanta”, notează Institutul Naţional Pentru Fizica Pământului. 

Citeste si: Adrian Streinu-Cercel, declarații despre pandemia de coronavirus: „O să vă spun un lucru care o să vă șocheze”

Ulterior internauții au scris pe rețelele de socializare că seismul s-a resimțit și în județele Ialomița, Neamț și Constanța. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate