România, cutremurată serios în ultimele ore!

Două cutremure serioase au avut loc în România în ultimele ore.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

România a fost zguduită de două cutremure în decurs de numai câteva ore.

Primul dintre ele a fost înregistrat la ora 3.41, având o intensitate de 3.6 grade pe scara Richter. Seismul s-a înregistrat la 122 de kilometri adâncime.

Cel de-al doilea cutremur produs vineri dimineața a avut loc în zona Vrancea, la ora 7.36, la 116 kilometri adâncime, având epicentrul în județul Buzău.

Citeste si: A făcut sau nu Alex Bobicioiu dragoste cu Bianca de la Puterea Dragostei? Cum răspunde tânărul la această întrebare

Citeste si: Giani Kiriţă, superachiziţie! Uite ce maşină de lux şi-a cumpărat vedeta Kanal D! N-ai să crezi ce litere are la numărul de înmatriculare! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Dezvăluiri despre Răzvan Ciobanu de la colegul său de armată! bloggerul Cetin: ”Nu își dorea să fie înmormântat de preoți”! Legătura designerului cu tragedia de la Colectiv

Seismul a avut o magnitudine de 3,7 grade pe scara Richter și s-a înregistrat la adâncimea de 120 de kilometri.

Și pe data de 1 mai a fost înregistrat un cutremur, de 4 grade pe scara Richter, având epicentrul în județul Sălaj.
Cel mai puternic seism din acest an a avut 4,4 pe Richter şi s-a produs în data de 9 ianuarie, în zona județului Buzău. Acest seism a fost cel mai important cutremur după cel înregistrat în data de 28 octombrie 2018, de 5,8 pe Richter, în judeţul Buzău.

Ce să faci în caz de seism major

În cazul în care se produce un cutremur mai mare, trebuie să aveţi în vedere următoarele lucruri: trebuie să pregătiţi dinainte un plan de urgenţă, să cunoaşteţi ieşirile din clădirea în care vă aflaţi, să evitaţi rănirile, să aveţi mâncare care nu se depozitează în frigider, care nu trebuie să fie gătită sau preparată. De asemenea, să aveţi kit de prim ajutor cu medicamente şi ustensilele necesare tratării unei răni. De asemenea, să aveţi pregătite şi baterii, lanterne, lumânări, sfoară, bandă adezivă, instrumente de scris, briceag, fluier şi să ştiţi mereu unde sunt actele!

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate