Vedete

Romania, la Exatlon International! Cand se va difuza confruntarea secolului, intre 5 tari? Ziarele din Mexic au anuntat data | EXCLUSIV

Ideea unei editii internationale Exatlon All Stars este din ce in ce mai vehiculata in presa din Mexic.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Romania, la Exatlon International! Cand se va difuza confruntarea secolului, intre 5 tari? Ziarele din Mexic au anuntat data | EXCLUSIVicon photo


Organizarea Exatlon All Stars International, un show fara precedent in lumea televiziunii, in care se vor confrunta cei mai buni concurenti din 5 tari, incepe sa prinda contur. Daca pana acum, informatia a circulat doar in mediul online, pe forumurile fanilor Exatlon din Mexic, acum o publicatie din America Centrala a anuntat si data la care show-ul ar urma sa fie programat.


Diario Basta scrie ca Exatlon All Stars International ar putea sa se organizeze la inceputul anului 2019. In Mexic, Exatlon 1 s-a incheiat de mai bine de o luna, iar publicatia scrie ca la scurt timp dupa incheierea Cupei Mondiale din Rusia se va filma a doua editie. Abia dupa aceea se poate vorbi despre Exatlon All Stars.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune