România, lovită de cutremure! Două seisme mari, joi dimineaţă

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
 
Încă un cutremur cu magnitudinea însemnată s-a produs joi. Seismul de de 3,7 grade pe scara Richter s-a produs în judeţul Vrancea, la o adâncime de 70 kilometri, anunţă Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).
 
Cutremurul s-a produs la ora locală 5:47.
 
Datele revizuite ale INFP arată că seismul s-a produs la o adâncime de 73 de kilometri, iar cele mai apropiate oraşe de epicentru
au fost: Nehoiu (48 km), Odobeşti (48 km), Covasna (52 km), Slănic-Moldova (52 km) şi Oneşti (53 km). Intensitatea cutremurului în zona epicentrală a fost de I grad pe scara Mercalli.
 
 
Între timp s-a mai produs un cutremur de magnitudine mai mică, respectiv 3,3 pe Richter, în aceeaşi zonă, judeţul Vrancea, la ora locală 7:35, dar la o adâncime de 100 de kilometri. Epicentrul seismului a fost în apropierea oraşelor Odobeşti (48 km), Slănic-Moldova (49 km), Oneşti (49 km), Tîrgu Ocna (50 km) şi Nehoiu (51 km), informează evz.ro.
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristi Geamăn şi Ciprian Silaşi se întâlnesc prima dată după conflictul de la Exatlon: „Ne întâlnim noi în emisiune!” Ce şi-au spus cei doi adversari

Ciprian Silaşi răspunde la întrebarea de pe buzele tuturor fanilor! De ce nu a intrat Războinicul Iulian la duel pentru a-l elimina pe Doru?

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

30 iunie e ultima zi! Toți românii trebuie să decidă imediat. Ce riscă

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Lăutarii s-au reprofilat în pandemie. Ce escrocherie au inventat să facă rost de bani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies