Romania, tara cu cele mai mari scumpiri din Europa!

Romania a reusit ca in luna noiembrie a anului 2014 sa fie pentru a treia luna consecutiva tara cu cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana si asta in conditiile in care rata anuala a inflatiei in Europa este in scadere.

novalue
Autor: C.I.P

Cel mai mare impact de crestere asupra inflatiei in zona euro a venit de pe urma preturilor la restaurante si cafenele (care s-au majorat cu 0,09 puncte procentuale) si chirii (care au crescut cu 0,08 puncte procentuale) si tutun (0,06 puncte procentuale). In schimb, pretul combustibililor a scazut cu 0,22 puncte procentuale, iar preturile serviciilor de telecomunicatii au coborat cu 0,09 puncte procentuale.

Desi in majoritatea statelor europene, in ultimele luni ale anului exista foarte mari micsorari de preturi, la noi, totul este invers si comerciantii cresc preturile in speranta ca

isi vor rotunji frumusel conturile in pragul sarbatorilor de iarna.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Greșeala de pe bancnota de 20 de lei cu chipul Ecaterinei Teodoroiu! „E greșit, dar nu e un dezastru”

Închiderea granițelor nu este o soluție împotriva tulpinii Omicron, este avertismentul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

Un virusolog italian face praf România din cauza ratei mici de vaccinare anti-COVID: „Și atunci care este alternativa la vaccinare, să nu faci nimic? Dacă da, zboară în România!”

Smiley vorbește despre momentele petrecute alături de Josephine: „A venit când a vrut Dumnezeu”

Se dau bani în plus la salariu! Ministrul de Finanțe tocmai a făcut anunțul. Cine va primi banii

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Atenție, nu dăruiți aceste lucruri de Moș Nicolae. Aduc ghinion!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies