România zguduită din nou de cutremur. Ce magnitudine a avut și în ce orașe s-a simțit

Un nou seism s-a produs noaptea trecută, în zona seismică Vrancea și este al cincilea cutremur din acaestă săptămână.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere
Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs vineri noapte, la ora 23:38 în zona seismică Vrancea, Buzău. Cutremurul a avut magnitudinea de 3.2 grade pe scara Richter, iar epicentrul a fost la 131 kilometri.

Citeste si: Incredibil! Cum arată Cristina Spătar la trei ani de la divorț! Cântăreața este total schimbată! Ultima ei apariție în public a fost șocantă

Citeste si: Transformarea uluitoare a Prodancei după vacanța în America avută cu Reghe! Cum și-a făcut apariția vedeta la Gala Performanței și Excelenței

Citeste si: Primul soț al Nicoletei Guță, care a bătut-o pe manelistă chiar în noaptea nunții, iubește din nou!

România zguduită din nou de cutremur. Ce magnitudine a avut și în ce orașe s-a simțit

Cutremurul s-a produs în apropiere de Nehoiu, Vălenii de Munte, Urlaţi, Mizil şi Întorsura Buzăului. 

Un alt cutremur de 2,7 grade pe scara Richter s-a produs în noaptea de luni spre marți în județul Harghita, dar și în Vrancea. Cutremurul de 2,6 grade pe scara Richter s-a resimțit și în Vrancea la ora 07:02, la adâncimea de 98 de kilometri. Cele mai apropiate orașe în care s-a resimțit au fost Brașov, Ploiești, Bacău, Galați și Brăila. La ora 7.26 a avut loc un alt cutremur, de 2,8 grade, în Timiş. Seismul din Timiş s-a produs la adâncimea de 5 kilometri, la 34 de kilometri de Timişoara. 

Potrivit informațiilor furnizate de Institutul Național pentru Fizica Pământului, un cutremur s-a produs și miercuri, tot în zona seismică Vrancea, la ora 6:27 și a avut magnitudinea de 2.5 pe scara Richter. Este al treilea cutremur produs în această săptămână în România.

Orașele în care a fost resimțit seismul sunt: Brăila, Ploiești, Brașov, Sibiu, Iași, Galați, Pitești, Bacău, Brăila. 

fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate