Romanian Design Week 2020, ediția cu numărul opt, vine cu o nouă temă interesantă "SCHIMBAREA - CHANGE 2.0"

Design, artă și o bucățică de istorie. Pe toate le găsiți în Capitală până pe 20 septembrie, în spațiul Qreator.

Romanian Design Week 2020
Autor: Mihaela Costin

In articol:

Romanian Design Week 2020
Romanian Design Week 2020 - Expozitie de arta

Cei mai buni artiști, din șapte țări, vin anul acesta la Romanian Design Week, cu șapte expoziții în cadrul Design Flags. Așadar, puteți urmări evoluția designului prin postere stradale, instalații interactive și obicte cu un design cu totul special.

Despre Romanian Design Week 2020

Cea de-a opta ediție a evenimentului Romanian Design Week, care are tema SCHIMBAREA- CHANGE 2.0, va avea loc în perioada 11-20 septembrie în București.

Una dintre noutățile acestei ediții este Design Flags, o serie de șapte expoziții prezentate în premieră în România și găzduite, pentru prima dată, în spațiul Qreator din București, Bulevardul Aviatorilor 8A, care documentează evoluția designului din perspective culturale internaționale.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Despre Design Flags

Prezența Qreator în cadrul Romanian Design Week înseamnă șapte expoziții, reunite sub numele Design Flags. Acestea vor fi deschise publicului larg cu vârsta peste 18 ani, în perioada 13-20 septembrie 2020, între orele 10:00 și 20:00, în spațiul Qreator din Bulevardul Aviatorilor nr.

8A. Expozițiile documentează evoluția designului din perspective culturale diverse și din țări diferite.

Publicul va putea admira la Qreator postere stradale din Madrid, care explorează istoria orașului, afișe ale Asociației Designerilor Grafici Maghiari, dar și colecțiile finaliste ale concursului demarat de Comitetul Olimpic Ungar pentru uniformele sportivilor ce urmau să participe la Olimpiada de la Tokyo de anul acesta.

La acestea se adaugă Future Food Formula, instalația interactivă creată de Chloé Rutzerveld, food designer, expozițiile de design de produs Made in CZ/ Found in RO, care includ obiecte fabricate în Cehoslovacia și atât de prezente în viața cotidiană românească

înainte de Revoluție, sau Portugal Normal, o colecție de obiecte care au potențialul de a contura o estetică specifică culturii portugheze și care au intrat deja în memoria colectivă portugheză.

Astfel, Qreator își continuă misiunea de a fi #homeofcreativity, de a inspira și a influența modul în care este percepută creativitatea.

Mentiuni: Evenimentul este organizat ținând cont de distanțarea socială și de toate regulile si recomandările valabile în acest moment.

Astfel, pentru a respecta reglementările legislative în vigoare, în interiorul vilei vor putea fi prezente doar 40 de persoane simultan, care sunt rugate să poarte măști și să păstreze distanța socială. Accesul la expoziții este gratuit și se face doar prin intrarea principală a vilei din Bulevardul Aviatorilor nr. 8A – din Piata Victoriei. La eveniment pot lua parte doar persoanele cu vârsta peste 18 ani.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Motivul pentru care Alex Militaru și Carmen Grebenișan s-au logodit! Vloggerița a dezvăluit tot: "Să fii cu cineva care te ..."

Nea Mihai, un bătrânel din Iași, prins beat la volan. Incredibil ce le-a spus polițiștilor: ”Acum nu mai au ce să-mi facă”

Un bebeluș de 6 luni din Baia Mare a fost transportat cu avionul la spital, după ce s-a opărit cu suc de roșii

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Ludovic Orban e în stare de ȘOC! Lovitura a venit chiar de unde NU se aștepta

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cum s-a terminat actuala ediție "Te cunosc de undeva". Adriana trandafir a câștigat concursul. Cui i-au căzut dinții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies