Romanii au ajuns la capatul rabdarii! Nu-i mai suporta sub nicio forma!

Anul 2013 a fost unul care, din punct de vedere politic, le-a lasat o parere foarte proasta multora dintre romanii care au participat la un sondaj realizat de IRES, oamenii fiind nemultumiti atat de scandaluri, cat si de minciunile politicienilor si de nerespectarea promisiunilor.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAstfel, 38 la suta dintre cei care au raspuns sondajului, citat de Digi 24, au spus ca au o parere foarte proasta despre recent incheiatul an politic. In plus, 34 la suta dintre respondenti au o parere proasta si doar 26 la suta dintre cei care au raspuns au afirmat ca au o parere buna despre anul politic 2013.

Aproape jumatate - 49 la suta - dintre respondenti considera ca anul 2013 a fost cel mai rau din ultimii cinci ani, in timp ce 38 la suta cred ca anul a fost mai bun comparativ cu ultimii ani.

Mai mult de un sfert - 26 la suta - dintre cei care au raspuns sondajului sustin ca principalul fenomen negativ il reprezinta scandalul dintre politicieni, in timp ce 11 la suta dintre ei cred ca principala problema a reprezentat-o lipsa de eficienta a conducerii, iar 7 la suta - modificarea Codului Penal.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate