LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

“Romanii au talent”, “X Factor” si “Vocea Romaniei” sunt “minciuna” pe langa proiectul televizat al lui Gigel Frone! Cantaretul si-a facut propria emisiune "Asa ceva n-ai mai vazut in Romania! O sa dau lovitura"

Gigel Frone vrea sa se faca mare producator de televiziune, iar primul pas deja l-a facut! Artistul are un proiect revolutionar cu care vrea sa sparga audienta.##VIDEO13014##

Distribuie pe:

fara descriereGigel Frone, alaturi de o fana infocata (Foto: Facebook)Cantaretul are insa o problema! Gigel are o emisiune in plan, dar cauta televiziune! Proiectul lui Frone se bazaza pe tinere talentate care doresc sa devina vedete.Emisiunea se va numi "Miss Star TV", iar cantaretul spera ca in cadrul showului sa se inscrie fete din toata Romania.

Gigel va avea si o prezentatoare, pe care inca nu a ales-o inca, dar cert este ca cea care va sta in fata publicului, pentru ca este vorba de o femeie, trebuie sa dea bine pe sticla.

Gigel Frone le-a povestit reporterilor WOWbiz.ro despre proiectul lui. Asadar, fetelor, pregatiti-va, caci artistul va face o preselectie atat pentru prezentatoare, cat si pentru domnisoare frumoase.

“Am proiect nou, o sa fie nebunie curata. Eu sunt de 20 de ani pe piata muzicala si stiu despre ce vorbesc. Planul emisiunii e facut, totul e realizat, dar sa vedem ce se intampla mai departe. Oricum, asa cum am gandit eu acest proiect nu a mai facut-o nimeni. O sa spargem audienta. Acest proiect se numeste Miss Star TV si o sa fie de mare anvergura. O sa fie cu juriu asa cum e la “Dansez pentru tine". Am si autorizatie acasa de functionare ca impresar si realizator de spectacole. O sa fie un concurs de Miss. O sa dau anunt in toata tara. O sa caut fete peste tot. Voi face un casting. Voi lua si o prezentatoare frumoasa", a declarat Gigel Frone, pentru WOWbzi.ro

Gigel Frone a avut parte de distractie in ziua de Craciun si alaturi de receptionere (n.r. pe care le numeste "pisicute") si angajatii hotelului in care sta in perioada sarbatorilor. Artistul nu plateste niciun leu cazare, caci din cand in cand mai canta la restaurantul detinut de patronul hotelului in care este gazduit.

"Am dansat si am cantat cu pisicutele mele toata noaptea. A fost frumos de Craciun”, a declarat Gigel Frone, pentru WOWbiz.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate