Romanii din "Diaspora" vor sa voteze, dar...! Cineva le pune "bete in roate" si ii tine la cozi infernale! Oare cine are interes ca ei sa nu isi exercite dreptul?! E cea mai mare rusine de organizare electorala de pana acum!

Desi suntem in anul 2014 si lucrurile n-ar trebui sa fie atat de complicate, ei bine, la alegerile prezidentiale de astazi, foarte multi oameni au fost impiedicati in a-si exercita dreptul si chiar umiliti de sistemul de votare.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereCele mai mari probleme au fost intampinate de romanii din "Diaspora", acolo unde cei plecati afara au stat la cozi infernale pentru a vota. Desi ei si-au dorit, sistemul de vot a fost ingreunat de organizarea celor de la Ministerul Afacerilor Externe.

fara descriereLa Londra, un roman a spus ca peste 2.000 de oameni doresc sa voteze, dar in locatie de vot sunt numai trei stampile, iar oamenii sunt lasati sa astepte.

La Munchen sunt aceleasi probleme, iar cetatenii romani de acolo au inceput sa strige "Jos comunistii!".

fara descriereSi la Bruxelles, Valencia sau Haga romanii au probleme in a-si exercita dreptul la vot. Cei de la Biroul Electoral Central au spus ca nu vor prelungi timpul de votare cu nici macar un minut, asa ca e posibil ca multi oameni din afara granitelor tari sa nu poata vota.

"Nu vom prelungi votul. Solutia este ca MAE sa organizeze mai bine, data viitoare, sectiile de vot. MAE trebuia sa organizeze mai bine sectiile de vot", a declarat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, scriu cei de la hotnews.ro

fara descrierefara descriereOare cine are un interes major ca oamenii din afara granitelor sa nu aiba posibilitatea de a vota?

fara descriereEste pentru prima data cand se intampla asa ceva la alegerile prezidentiale. Niciodata dorinta romanilor de afara n-a fost atat de mare in a-si exercita dreptul la vot, dar nici autoritatile nu le-au pus "bete in roate" ca acum.

Sursa Foto: www.hotnews.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate