Romanița Iovan, în război cu Fiscul! Are probleme cu o firmă care a intrat în insolvență EXCLUSIV

Romanița Iovan a intrat în conflict cu ANAF, după ce cvreatoarea a cerut lichidarea unei firme pe care o deține alături de fratele ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Romanița Iovan a intrat în conflict cu ANAF, după ce cvreatoarea a cerut lichidarea unei firme pe care o deține alături de fratele ei.


In articol:

Romanița Iovan și fratele ei, Narcis, au fost dați în judecată de Direcția Generală a Finanțelor Publice București, în reprezentarea Administrației Sectorului 1 a Finanțelor Publice pentru atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvență.

Procesul deschis de Fisc vine ca urmare a cererii Romaniței și a fratelui ei de intrare în insolvență a unei companii de software, solicitare care se află la Tribunalul București încă din anul 2016. Acum, cei de la ANAF și-au propus să recupereze datoriile pe care firma le are de la stat chiar din buzunarul asociaților, însă pentru asta trebuie să demonstreze că aceștia au lăsat compania ”să moară” fără să-și dorească s-o pună pe picioare.

Citeste si: Miracolele de la Lourdes. Dumnezeu îi vindecă pe cei cărora medicii n-au ce le face - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Accident tragic în Bacău! Un bărbat a murit, după ce și-a mutilat soția cu acid

Citeste si: Oana Roman arată spectaculos! Cum a apărut la o nuntă

Citeste si: Alexandru Cumpănașu susține că a primit o diplomă din Ucraina: ”Am primit cea mai înaltă distincţie pe care un candidat român putea să o primească din partea unei universităţi”

Datorii de peste 100.000 lei la ultimul bilanț contabil

Societatea Informas Cis SRL, înființată în anul 2005, a devenit inactivă fiscal la începutul acestui an și nu a mai depus bilanț la Ministerul Finanțelor de 4 ani. În 2015, societatea înregistra datorii de peste 100.000 lei dar și creanțe de aproape 150.000 lei. Firma celor doi frați a avut în respectivul an o cifră de afaceri de 13.500 lei și o pierdere de aproape 6.000 lei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Lockdown de sărbători? Arafat a zis chiar acum: Se merge pe carantinare

Bomba zilei! Cine va câștiga alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie și cine va fi noul premier? Ce spun sondajele reale (SURSE)

Președintele Klaus Iohannis anunță noul premier la ora 17.00 - LIVE

Alexandru Cumpănașu: ”Voi bulversa viața politică din Italia s-o găsesc pe Alexandra”! Prezidențiabilul a vorbit despre nepoata lui la lansarea candidaturii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies