Romanul care a zburat pana in Anglia pe trenul de aterizare al unui avion s-a dus la munca in Bulgaria! Cand s-a intors acasa, Andrei Culea si-a gasit arsa casa!

Andrei Culea, tanarul care a mers de la Viena la Londra ascuns in trenul de aterizare al unui avion, a ajuns sa munceasca in Bulgaria.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereIn iunie 2010, Andrei Culea intrat in atentia presei internationale dupa ce fusese descoperit in trenul de aterizare al unui avion ce plecase din Viena si ajunsese la Londra. Andrei a muncit o perioada in Anglia, apoi a stat si in puscarie, iar familia sa din satul Cochirleni, judetul Constanta, a povestit ca a fost batut si drogat in inchisoare.fara descriere Andrei a revenit recent din Anglia si si-a gasit familia necajita. “Ne-a luat foc casa, nimeni nu stie din ce cauza, iar acum ne prinde iarna fara usi si fara ferestre”, ne-a declarat cumnata lui Andrei. “El n-a stat mult pe-acasa, a plecat cu un prieten prin Bulgaria, la munca. Nu stim ce face pe-acolo, dar poate vine cu ceva bani, sa reparam casa”, a mai spus ruda romanului care i-a uimit pe englezi acum patru ani. FOTO: IONUT PAUN

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate