Romanul care l-a predat pe Florin Salam autoritatilor americane a primit o recompensa de 10.000 dolari! Dupa cateva zile i-a trimis un mesaj manelistului: "Fraiere, mi-am luat motocicleta din banii tai. Sa mai vii pe la noi" EXCLUSIV

Florin Salam a fost retinut pe un aeroport din Statele Unite, in urma cu cateva saptamani, unde i-au fost confiscati 100.000 dolari.

Florin Salam s-a intors cu buzunarele goale din SUA
Autor: Radu Constantin

Ipoteza conform careia Florin Salam a fost „turnat” autoritatilor americane, ca circula cu o suma foarte mare de bani pe care nu-i poate justifica, prinde din ce in ce mai mult contur. Se pare ca barbatul care l-a „lucrat” pe cantaret s-a ales cu o recompensa generoasa pentru denuntul sau.
La o saptamana dupa incident, Florin Salam a primit un mesaj extrem de ciudat: „Ba, fraiere, trebuie sa-ti multumesc! Tocmai mi-am luat o superba motocicleta din banii tai.

In urma denuntului de pe aeroportul JFK, m-am ales cu aproape 10 mii dolari, adica 10% din suma confiscata. Exact, eu te-am denuntat. Sa mai vii pe la noi”, i-a scris lui Salam un roman stabilit in America.
C.P. sustine ca a facut denuntul strict pentru bani, pentru ca si-a dat seama ca romanul nu poate justifica uriasa suma castigata „pe dedicatii”, adica fara factura si chitanta, asa cum prevede legea. In plus, denuntatorul, un roman stabilit in Statele Unite, a stiut exact cum vor reactiona autoritatile, pentru ca in acest moment Fiscul american (IRS) a declarat razboi total celor care fac evaziune fiscala sau spala bani. Inspectorii antifrauda de peste Ocean lucreaza cu „informatori”, pe care ii rasplatesc cum se cuvine.

Citeste si: Florin Salam si-a luat bodyguarzi de culoare, la primul concert de dupa incidentul de pe aeroportul din New York! Manelistul a fost primit ca un rege la Berlin VIDEO

Recompensele in cazul descoperirii unor astfel de cazuri pornesc de la 10%, insa pot ajunge si la 30%, in functie de valoarea prejudiciului. Sistemul este foarte bine la punct si functioneaza impecabil, mai ales ca exista case de avocatura specializate in obtinerea recompenselor pentru clientii-denuntatori, care reusesc in doar cateva zile sa intre in posesia banilor.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies