Romica Tociu a facut misto de Bianca la nunta lui Cove! Afla ce a spus despre nunta roscatei! Toata lumea a izbucnit in ras!

Invitatii de la nunta lui Cove s-au amuzat copios gratie glumelor lui Romica Tociu. Una dintre tintele ironiilor umoristului a fost, cum altfel?, Bianca Dragusanu.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereRomica Tociu a mers la nunta lui Cove impreuna cu sotia luiBun prieten cu Gabriel Coveseanu, umoristul Romica Tociu nu putea sa nu-i fie alaturi in cea mai importanta zi din viata lui. La bratul sotiei, actorul si-a facut aparitia printre primii la petrecerea prezentatorului tv si, cum era de asteptat, a incantat audienta cu cateva glume spumoase.

Si cum numele Bianca Slav este pe buzele tuturor in aceste zile, nici protagonistul nostru nu a pierdut ocazia de spune ceva amuzant despre roscata.

Dupa cum se stie, printre numeroasele detalii care au scos-o din minti pe fosta asistenta tv la nunta ei s-a numarat si lipsa fumului de pe ring la valsul mirilor, problema pe care n-a avut-o insa si vedeta Kanal D.

Iar Tociu a observat imediat! "Uite ce frumos, avem si fum la valsul mirilor, nu ca la Dragusanca. Asta inseamna, domnule, o buna organizare", a spus comediantul.fara descriereFumul a contribuit la imaginea de basm a valsului mirilor

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate