Vedete

Rona Hartner a dezvăluit de ce refuză să se culce cu iubitul ei înainte de nuntă

Rona Hartner s-a logodit cu un DJ francez şi refuză să se culce cu el până la nuntă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Rona Hartner a dezvăluit de ce refuză să se culce cu iubitul ei înainte de nuntăicon photo

După ce în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D a dezvăluit că ea si Herve nu şi-au consumat deocamdată relaţia, actriţa a spus recent şi de ce a luat această decizie.

Rona Hartner a dezvăluit de ce refuză să se culce cu iubitul ei înainte de nuntă

„Simţeam că mă îndrăgostesc, dar nu voiam să rămân la nivel de dragoste, voiam să-l iubesc… Nunta va avea loc anul acesta. Vrem să facem o căsătorie creştină care, la catolici, e foarte exigentă. Aşadar, suntem într-o logodnă castă. Lumea se miră că mai există aşa ceva. S-ar zice că e foarte greu, dar e minunat, pentru că descoperim şi depănăm nişte forme ale iubirii pe care altfel le-am fi rărit şi nu am fi ştiut că există”, a declarat Rona Hartner într-un interviu pentru Formula AS.

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune