Rona Hartner, adevărul despre idila cu fostul preseședinte Emil Constantinescu:„ Er să mă bage în r***t! Intram la închisoare”

Rona Hartner a vorbit despre presupusa ei idilă cu Emil Constantinescu, fostul președinte al României.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Rona Hartner a fost la un pas de a avea mari probleme după ce s-a zvonit că ar fi avut o relație secretă cu fostul președinte Emil Constantinescu. Vadim Tudor a primit un jurnal în care erau scrise detaliile presupusei relații dintre ea și politician. Rândurile ar fi fost scrise de prietena ei cea mai bună, dar actrița își dorește să nu fi fost ea cea responsabilă pentru rândurile care ar fi putut să o bage la închisoare.

Citeste si: Jador a lămurit situația cu Simina! "Este iubita mea! Am avut o mică ceartă, dar am trecut peste" - Andrei nu crede în relația lor

„Îți dai seama că n-a fost nimic, acum totuși. Hai să-ți spun care e faza, lumea și-a dat seama că a fost totul un scenariu. Vreau să cred că nu prietena mea cea mai bună l-a scris, era o regizoare. Nu știu cine l-a scris, dar mi-e greu să cred că nu e ea. Erau niște chestii atât de personale. Era să mă bage în r***t, era să mă bage după gratii.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Emil Constantinescu nu m-a amenințat, dar m-am trezit cu consilierul prezidențial la ușă. Eu eram în Franța de doi ani, nu știam ce a putut să-i fete mintea prietenei mele. Eu stăteam liniștită acolo, ea a inventat un jurnal pe care i l-a vândut lui Vadim, Dumnezeu să-l ierte. Cred că și el a picat în capcana ei. M-am trezit la aeroport cu niște domni care m-au urmat până acasă. Domnul Vadim m-a sunat și mi-a zis că are un document incendiar. Nu știam nici cine este. A început să-mi spună că are un material paparazzi. Nu înțelegeam de ce....Mi-a povestit el o grămadă chestii și mi-a zis că trebuie neapărat să mă văd cu el pe 8 ianuarie. Eu până pe 8 ianuarie deja uitasem complet. Eu oricum uit repede. (...)

Mergeam pe stradă, era întuneric afară, treceam pe lângă Ambasada Americii și am rămas stană de piatră. Nu știu ce mă ținea. În tot acest timp, fratele meu mă căuta în tot orașul. Niciodată nu m-am întâlnit cu Emil Constantinescu”, a mărturisit actrița.

Rona Hatner urmează să se căsătorească

După îndelungi insistențe, actrița a acceptat să devină soția lui Dj HMJ.

„Ne-a unit muzica, ne-au unit şi alte lucruri, dar înainte de toate, este foarte caritabil şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului acesta îi spun DA. Se ruga de mine de vreo 3-4 luni de zile să-i spun Da şi l-am refuzat spunându-i că nu ştiu cum e”, a mai spus artista.

Galerie foto 
Citește și:

Ruby a făcut o criză de nervi! A uitat că este filmată și și-a înjuratul iubitul ca la ușa cortului

Ce se întâmplă dacă apeși de două ori „cancel” la bancomat

Mirela Vaida a recunoscut că a falsat la Eurovision!

Pavel Bartoș, primele declarații după ce a aflat că Smiley va deveni tătic: ”Îmi doresc să aibă...”

Brigitte Pastramă a dezvăluit motivul pentru care a fost bătută de Florin Pastramă în parcare! Declarații șoc: „Toate problemele noastre...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies