Rona Hartner, anunț de pe patul de spital! Artista se căsătorește!

Artista Rona Hartner este tare fericită! În curând se va căsători!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este fericire mare în familia artistei Rona Hartner. Cântăreața își trăiește viața din plin și a stabilit chiar data în care se va căsători cu sufletul ei pereche, Herve. Chiar dacă se află la jumătatea tratamentului pentru cancer, Rona Hartner este o femeie puternică, o femeie care luptă pentru binele ei și care abia așteaptă să spună, oficial, ”DA!”.

Pe rețelele de socializare, Rona Hartner a postat o fotografie alături de iubitul ei, Herve, dar și un mesaj! Artista abia așteaptă ca ei să își unească destinele.

Citeste si: Ultimă oră. S-a făcut plângere penală pe numele soției lui Gheorghe Dincă! ”Au fost mai multe victime între Luiza şi Alexandra”

fara descriere

Rona Hartner continuă lupta cu cancerul! "Ies din tratament și facem cununia civilă"

"Păi fac nunta fără să vin în România?! Nu se poate. Ies din tratament şi facem cununia civilă în octombrie. În trei luni depunem dosarul şi facem cununia civilă în octombrie şi o mare petrecere în România, cu toată familia. Iar pentru cununia religioasă trebuie mai multă pregătire, cam şase luni. Cununia religioasă o facem după. Cununia religioasă o să o facem pe Coasta de Azur şi vrem pe plaja pe care m-a cerut de nevastă să facem petrecerea", a declarat Rona Hartner într-o emisiune de televiziune.

Citeste si: Rona Hartner, veste bună despre starea ei de sănătate: "Mă simt mult mai bine"

Citeste si: Rona Hartner rupe tăcerea: „Eram în pericol să mor!” Ce au descoperit medicii fin Franța

Rona Hartner a trecut prin momente dificile după ce a suferit complicații în urma unei intervenții chirurgicale suferite.

"Ca de obicei, mama mea este alături, la fel fetiţa mea şi Herve. Toată familia lui Herve merge în pelerinaje, familia mea din România pune toată ziua candele pentru mine şi se roagă, familia mea din Canada, cu toată Biserica de acolo", a mai spus Rona Hartner.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate