Rona Hartner nu a scăpat de cancer! Din păcate, e adevărat: „Fac chimioterapie”

Rona Hantern nu a scăpat de cancer, așa cum a crezut inițial. Din păcate, artista trebuie să facă și chimioterapie acum.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Rona Hartner a fost operată de urgență în urmă cu nici două luni. Deși tumora a fost extirpată și actrița credea că tot coșmarul s-a termnt în doar câteva zile, ea primit o veste cruntă din partea medicilor. Artista va fi nevoită să mai sufere încă o intervenție chirugicală pentru montarea unui cateter. Mai mult, trebie să facă și chimioterapie preventivă, pentru a nu se instala metastaza.

„Mi s-a depistat un cancer de colon, după ce am făcut ocluzie intestinală. Oncologul din Franța mi-a spus să fac citostatice de prevenție timp de șase luni. Sunt în faza trei a cancerului, voi face o mică intervenție chirurgicală.

Nu m-au lăsat să plec, luni voi fi operată ca să-mi pună un cateter. Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni. Am cinci ganglioni lângă tumoră, pompau celule maligne în tot corpul.

Acum ca să nu recidiveze și să nu se instaleze metastază trebuie să fac chimioterapie preventivă. Nu-mi pierd părul și nu slăbesc, mi-aș fi dorit eu”, a spus Rona Hartner în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Scandal la Puterea Dragostei! Lavinia a făcut-o praf pe Larisa: „O femeie cu coloană vertebrală nu ar sta cu un bărbat ca Adrian”


Rona Hartner, îngrijorată înainte de prima operație

Actrița a declarat că înainte de ărim interveție chirurgica fost destul de speriată, motiv pentru care a chemat un preot care să o împărtășească.

„Am citit toate moliftele Sfântului Vasile. Preotul mi-a dat ultima Împărtășanie. Eram pregatită de orice. Chiar și de moarte. Eu nu cred în reîncarnare. Cred doar în viața asta și în Dumnezeu! Nu se știe ce se va întampla cu viața noastră niciodată. Trebuie să ne bucuram de fiecare clipă și să iubim.

A fost cancer. A scos tot. Eu am trăit momentul Cernobîl. Boala asta a venit așa pe nepusă masă. E o minune de la Dumnezeu că mă aflu azi printre voi", a spus Rona în urmă cu o lună, înainte de a afla că nu a scăpat de boală și că mai are nevoie de tratamente.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate