Rona Hartner, pregătită să devină mamă pentru a doua oară!? Declarații emoționante despre sarcină: „Acest copil va fi o binecuvântare”

Rona Hartner, este pregătită să devină mamă pentru a doua oară, după ce și-a văzut moartea cu ochii.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Rona Hartner, pregătită să devină mamă pentru a doua oară!? Declarații emoționante despre sarcină: „Acest copil va fi o binecuvântare”


In articol:

Rona Hartner a povestit într-o emisiune TV, după ce a învins cancerul, că este pregătită să devină din nou mamă.

„Ne gândim foarte serios dacă anul acesta o să acceptăm ideea de a face un copil. Am spus că DA! Mi-am dat seama că, dacaă la vârsta asta, am suportat o încercare așa de grea precum cancerul, sigur o să pot să devin încă o dată mamă! Sunt gata să o iau de la capăt cu tot ce înseamnă viața de mamă”, a spus artista.

Citeste si: Rona Hartner este în doliu: „Laurențiu, nu te pot uita”

Citeste si: Rona Hartner a încercat să se sinucidă!

Citeste si: Rona Hartner, la un pas să-și piardă vocea după ce i s-a declanșat cancerul! ”Aveam senzația că nu am să mai pot vorbi niciodată”

Rona Hartner a mărturisit că îl consideră pe soțul său din ce în ce mai frumos și că din acest motiv este dornică să-l vadă în rolul de tată.

Rona Hartner, pregătită să devină mamă pentru a doua oară!? Declarații emoționante despre sarcină: „Acest copil va fi o binecuvântare”

„Acest copil va fi, într-adevăr, o minune”, a mai spus Rona.

Citeste si: Rona Hartner, la un pas să-si piardă vocea după ce i s-a declanșat cancerul! ”Aveam senzația că nu am să mai pot vorbi niciodată”

Dacă 2019 a fost anul în care Rona Hartner a învins cancerul, anul acesta ar putea să înceapă un nou capitol din viața sa și să devină pentru a doua oară mamă.

Rona Hartner, la un pas să-și piardă vocea după ce i s-a declanșat cancerul! ”Aveam senzația că nu am să mai pot vorbi niciodată”

Rona Hartner a povestit că problemele de sănătate au doborât-o de câteva ori în timpul tratamentului, iar vocea ei a avut cel mai mult de suferit

În urmă cu câteva zile, Rona Hartner a revenit în România după ce mai bine de șase luni s-a luptat cu un cancer nemilos la colon. "Am preferat să fac chimioterapia în Franța, a fost un chin, dar sunt bucuroasă că am putut depăși momentele grele și acum chiar sunt bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat forță să fac acele 12 ședințe dureroase și să fiu din nou pe picioarele mele. Este un miracol, dar pe de altă parte și un cadou pe care mi l-a dat cel de sus, să trăiesc și să văd viața cu alți ochi", a povestit Rona într-un live exclusiv pe facebook-ul WOWbiz.ro

Rona Hartner a trecut printr-un coșmar la primele ședinșe de chimioterapie

În premieră pentru WOWbiz.ro, Rona Hartner avea să facă dezvăluiri uluitoare despre etapele tratamentului ei. ”Primele ședințe de chimioterapie au fost groaznice, nu puteam să mănânc nimic, luam o fructă, făceam aftă în cerul gurii, încercam să ingerez un pic de legume, era și mai rău, aveam stări de vomă, dureri de cap, nu mă mai puteam ține pe picioare. Nici nu vreau să îmi amintesc cum încercam să supraviețuiesc, să rămân în viață, fiindcă am oameni care mă iubesc lângă mine, și chiar merit o șansă”, a spus vedeta.

Rona Hartner a fost la un pas să își piardă vocea! ”Nu puteam să scot nici măcar un cuvânt”

Dincolo de problemele locomotorii sau de cele legate de alimentație, vedeta a mai avut parte de un coșmar. Rona Hartner a fost la un pas să își piardă vocea din cauza cancerului!

”În momentele în care îmi făceam chimioerapia, dar și multă vreme după, eu nu puteam să scot nici măcar un cuvânt. Mi se împleticea limba, era cumplit. Aveam senzația că nu am să mai pot vorbi niciodată. Din fericire, acum, sunt bine și pot urca pe scenă fără să am nimic”, a declarat artista pentru WOWbiz.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate