Rona Hartner rupe tăcerea: „Eram în pericol să mor!” Ce au descoperit medicii fin Franța

Medicii din Franța au descoperit că Rona Hartner suferea de o afecțiune care îi punea viața în pericol. Artista a rupt tăcerea

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Rona Hartner a început ședințele de chimioterapie, însă tratamentele au început să aibă și efecte dăunătoare organismului ei. Săptămâna trecută artista a ajuns la spital și medicii au diagnosticat-o cu embolie pulmonară.

Deși ar fi trebuit să țină un concert la Sala Palatului weekend-ul viitor, ea nu va mai reveni în țară. Starea ei de sănătate nu îi permite să călătorească cu avionul.

„Sunt foarte ascultătoare. Îmi pare rău că facem emisiuni virtual că vreau să vin mereu în România. Foarte mulţi oameni din presă m-au îngropat deja, nu este cazul. Tratamentul mi-a afectat vasele de sânge şi de asta am făcut embolie pulmonară. Era pericol să mor în avion, dacă aş fi venit în România.

Cu un tratament special în două săptămâni se va rezolva problema. Nu este grav. Lumea când aude se sperie, dar la mine este vorba doar de un singur vas de sânge şi mi s-a sugerat ca două săpămâni să nu iau aionul. La celelalte concerte din România voi cânta. O să văd cu ce vin”, a declarat Rona Hartner.

Citeste si: Despărțire în showbiz-ul românesc! Ea a dat vestea: "Suntem destul de maturi să ne dăm seama că relația nu poate funcționa așa"

Citeste si: Ioana Ginghină se pregătește de divorțul de Alexandru Papadopol: „O să sparg buba după ce intră fiica mea în vacanță”

fara descriere

Rona Hartner își ține fanii la curent în legătură cu starea ei de sănătate

„Dragilor, veștile apar încetul cu încetul. Am aflat că am o embolie pulmonară și nu o să pot să ajung la Sala Palatului pe 25 mai. Am embolie pulmonară și nu e de glumă. Rămân la spital, știu că vă gândiți la mine și vă rugați pentru mine. Deci nu pot să vin în România, în perioada asta oricât mi-aș dori de mult. Vă pup”, a declarat Rona într-un Live pe Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate