Roxana Buzoiu răspunde acuzațiilor lui Sergio, cum că ar fi întreținut relații intime: „Să falsifici ceva...”

Roxana Buzoiu, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a răspuns acuzațiilor aduse de Sergio, cum că ar fi întreținut relații intime.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Roxana Buzoiu îi răspunde lui Sergio. Au întreținut relații intime?
Roxana Buzoiu îi răspunde lui Sergio. Au întreținut relații intime?


In articol:

Roxana Buzoiu a luat foc când a auzit că Sergio de la Puterea Dragostei a spus că deține filmulețe cu ei doi în timp ce întrețin relații intime. Fanii concurentei s-au isterizat, motiv pentru care Roxana a decis să facă un video prin care să explice dacă s-a întâmplat sau nu ceva între ea și Sergio. 

Citeste si: Motivul pentru care a venit poliția acasă la familia lui Sergio de la Puterea dragostei: Are legătură cu înregistrările

Roxana a explicat că nu îl cunoștea pe Sergio înainte de a intra în emsiune, motiv pentru care nu ar fi avut cum să aibă vreo relație. În videoclipul postat pe Youtube, Roxana îl face praf pe Sergio, dar și pe cei care au răspândit această informație falsă despre ea. 

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

„Acum chiar sunteți niște persoane murdare, cu niște cuvinte murdare, cu niște minciuni urâte rău de tot. Nu s-a întâmplat niciodată așa ceva și nici măcar cu băiatul ăla de a postat el un videclip cu mine în lenjerie intimă, dar cu tine, măi baiatule. Deci nu există această posibilitate nici măcar 1%. Nici cu tine, nici cu vreun neam de-al tău.

Citeste si: Sergio și Roxana de la Puterea dragostei, relații intime?! Ar avea filmări și cu ea

Dacă tu nu ai fi intrat în această minunată emisiune Puterea Dragostei, tu nu ai fi fost cunoscut niciodată în viața ta. Ai început să înregistrezi, să faci chestii, nebunii, nu știu ce i-ai fi dat tu lui frate-tiu, dar nu aveai ce să-i dai cum că am făcut eu ceva cu tine. Să falsifici tu ceva, cred. Nu aveți cum să mințiți despre ine cu faza asta pentru că eu nu l-am cunoscut pe Sergio față în față. Nici măcar la telefon”, a spus Roxana pe vlog.

Roxana, motivul real pentru care a ales să plece din casa Puterea Dragostei 

Roxana a părăsit emisiunea Puterea Dragostei în urma mai multor scandaluri care au avut loc în casă, dar și la hotel. În urmă cu două săptămâni Roxana a explicat că nu va mai apărea în emsiune pentru că s-a săturat de scandaluri, iar aseară a oferit o explicație mai clară. Se pare că Roxana a ales să plece din competiția din Turcia pentru a-și salva relația pe care o are cu Turcu. 

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tranșant după scandalul cu Cătălin: „M-a sunat tata și mi-a zis să te mănânc”

„Eu singură am ales să plec. Dar știi de ce? Pentru că îmi era bine lângă iubitul meu și am vrut să plecăm împreună să nu ne mai certăm acolo, să nu ne mai dăm în cap”, a spus Roxana Buzoiu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

De unde a pornit cu adevărat scandalul dintre Jador și Andy de la Puterea dragostei. ”Nu a suportat că m-am sărutat eu cu Simina pe holuri și în cabina de machiaj”

Andreea Pirui, prima reacție după ce au apărut imaginile compromițătoare cu Marius. Nimeni nu se aștepta la un asemenea răspuns

Bea în fiecare dimineață un pahar cu apă cu un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu! Efectele miraculoase pe care le vei simți

Ella de la Puterea dragostei, în doliu! Mesajul cutremurător publicat la miezul nopții: „Zbor lin”

Unde a ajuns Mariana de la Puterea Dragostei, după ce a plecat din emisiune!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies