Roxana Buzoiu, reacție acidă după Marea Finală Puterea Dragostei: „Aveți creierul cât un bob de mazăre!”

Roxana Buzoiu, fosta concurentă Puterea Dragostei, s-a declarat dezamăgită de voturile foștilor ei colegi din competiție și a scris un mesaj dur în online

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Roxana Buzoiu, reacție acidă după Marea Finală Puterea Dragostei


In articol:

Bianca și Livian sunt câștigătorii Puterea Dragostei sezonul doi, ceea ce a stârnit destule controverse în rândul fanilor, dar și a foștilor concurenți. Unii dintre ei nu se așteptau ca Bianca să fie votată pentru a merge în Marea Finală, având în vedere trecutul ei rușinos. Cu toate acestea, se pare că faptul că ea a stat cel mai mult în competiția din Turcia a contat extrem de mult pentru colegii ei. În plus, în ultimele luni Bianca nu a renunțat sub nicio forma la dragostea pe care i-o poartă lui Livian și a încercat să-l recucerească în fiecare zi. 

Citeste si: “Puterea dragostei” si-a anuntat castigatorii celui de-al doilea sezon al show-ului de la Kanal D!

Roxana de la Puterea Dragostei, reacție acidă la adresa foștilor colegi de competiție

Roxana Buzoiu nu a spus public pe cine susține în lupta pentru Marea Finală, dar s-a declarat foarte dezamăgită de voturile foștilor ei colegi din competiție.

Citeste si: Puterea Dragostei sezonul 3 începe azi, la Kanal D! Prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu ne prezintă noii concurenți. Nu ratați prima întâlnire cu aceștia, azi, de la 11.00

Fosta concurentă de lla Puterea Dragostei a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare și printre altele, spune că nu este corect ca în casă să intre rude de-ale foștilor concurenți. Este vorba, bineînțeles, despre fratele Biancăi Comănici despre care se știe că a intrat în casa Puterea Dragostei.

Roxana Buzoiu, reacție acidă după Marea Finală Puterea Dragostei

Citeste si: Ce mesaj le-a transmis Ella fanilor ei, dupa ce Bianca si Livian au fost desemnati castigatorii sezonului 2 Puterea dragostei: "Din pacate..."

Roxana Buzoiu, reacție acidă după Marea Finală Puterea Dragostei

Ulterior, ea revenit și cu un mesaj video:

„Nu am nimic cu oamenii din casă care au votat ce au votat, dar ăștia doi v-au făcut bine rău de tot aici. Trist! Aveți creiereul cât o măzărică”, a spus Roxana Buzoiu pe Instagram.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate