Roxana, cea mai tatuată concurentă de la Puterea Dragostei! Câte are şi ce reprezintă acestea

Roxana este cea mai tatuată concurentă de la ”Puterea Dragostei”. Tânăra are desene pe tot corpul.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Roxana are numeroase tatuaje, dar poate cel mai interesant este cel de pe faţă, este micuţ şi aşezat chiar lângă tâmplă. Deşi tatuajul se vede chiar şi de la distanţă, ce reprezintă el e mai greu de observat. De aproape, se distinge un Q şi o inimă. Este de fapt semnul de pe o carte de joc, ”dama de pică”.  Apoi, pe gât, Roxana are un mesaj scris în engleză ”Never give up” (Nu renunţa niciodată)

Dacă pe faţă, Roxana are doar un micuţ tatuaj, pe braţe şi pe picioare are

mai multe.

Astfel, pe gambe, în spate, tânăra are două mesaje scrise în limba engleză. ”Life’s too LONG to wait” (Viaşa e prea lungă ca să aştepţi) e scris pe stângul, iar pe dreptul, ” Life’s too SHORT to worry” (Viaţa e prea lungă ca să te îngrijorezi). În aceeaşi zona, dar pe faţă, are alte tatuaje identice. Tot pe un picior, Roxana are desenată o cruce mare neagră.

Pe mâini, pe degete, dar şi pe abdomen, tânăra are alte tatuaje. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Mantea nu a mai rezistat şi a răbufnit la "Puterea dragostei": "Nu ţi s-a oxigenat creierul!".Gestul care a deranjat-o foarte tare pe simpatica...

Rafaela de la "Puterea dragostei", în conflict cu Adrian! Îl acuză că i-a zis "Marş!"

Detaliul care s-a văzut în pozele cu Adelina Pestrițu în costum de baie. A fost dur criticată. „E mai mare decât capul ei”

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Apare o nouă taxă în România! Câţi bani vor scoate oamenii din buzunar

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Nicu Ceaușescu îi spune adio Janinei Matei și bun venit Danielei Vlădescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies