Roxana Ciuhulescu loveste din nou! Si-a pus “cornite” de dracusor si a adoptat o atitudine pacatoasa!

Fosta prezentatoare de la Pro Motor a bifat o aparitie de zile mari, aseara, la petrecerea strasnica data de cei de la “Cronica Carcotasilor” cu ocazia lansari noului sezon al show-ului lor.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereRoxana Ciuhulescu pozeaza in ipostaze haioase alaturi de Serban HuiduLume mult si buna, aseara, la un restaurant de fite din zona Herastrau, unde Serban Huidu si carcotasii sai au dat o petrecere pe cinste. Printre invitati s-a numarat si Roxana Ciuhulescu, fosta vedeta de la Pro TV care s-a transferat recent in gradina Look TV. fara descriereUn "carcotas" face glume pe seama staturii Roxanei Imbracata casual si purtand pe cap o pereche de cornite de “dracusor”, Roxana Ciuhulescu a facut senzatie in cercul vedetelor masculine de la Prima TV. Pusa pe sotii, Ciuhuleasca a intrat in jocul carcotasilor si s-a pozat in ipostaze haioase alaturi de Huidu si cu un alt coleg de-al sau care, mai in gluma mai in serios, a facut misto pe seama staturii ei impozante.

fara descriereRecent, Roxana Ciuhulescu a semnat un contract cu Look TV, unde va face o emisiune de sport trei zile pe saptamana: vineri, sambata si duminica.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate