Roxana de la ”Puterea Dragostei” a pus ochii pe președintele Klaus Iohannis! ”... e bine de tot”

Roxana de la ”Puterea Dragostei” pare să știe ce vrea de la un bărbat. Și, culmea, nu vrea neapărat să fie bogat, ci, pare-se, îi plac bărbații care sunt situați, social, la cel mai înalt nivel cu putință.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Sinceră ca întotdeauna, Roxana de la ”Puterea Dragostei” pare să se gândească, într-un fel sau altul, și la alegerile prezidențiale din această toamnă, mai ales că se arată a fi unele cât se poate de încinse.

Citeste si: Bombă în showbiz! Culiță Sterp și Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”, relație secretă

Citeste si: Roxana de la ”Puterea Dragostei”, pictorial de infarct! ”Pot fi și feminină...” FOTO EXCLUSIV

Citeste si: În culisele Puterea dragostei. Roxana îl sună pe Bogdan Mocanu: Nu știu cine pe cine a pierdut!

Iar cum doi dintre candidați sunt, deja, figuri vechi în politica românească, unul fiind președintele României de aproape cinci ani, iar celălalt, politician încă de la începutul anilor `90, Roxana de la ”Puterea Dragostei” a clarificat cum vede ea lucrurile în întrecerea electorală dintre Klaus Iohannis și Călin Popescu Tăriceanu. ”În fața lui Călin Popescu Tăriceanu, clar, Klaus Iohannis. Îmi place pentru că e președinte, că e președintele nostru și îmi place... cum se descurcă și.. este un domn. Arată și bine pentru vârsta lui, sincer, pentru vârsta dumnealui chiar arată bine. Da, este un bărbat bine de tot...”, a explicat focoasa fostă concurentă din show-ul ”Puterea Dragostei”, moderat de Andreea Mantea.

fara descriere

Roxana de la ”Puterea Dragostei” îl vrea pe Iancu Sterp

 Roxana, una dintre cele mai populare concurente ale primului sezon de la ”Puterea Dragostei” și Iancu Sterp, fratele mai mic al celebrului Culiță Sterp, au avut, în show-ul fenomen moderat de Andreea Mantea la Kanal D, o relație cât se poate de serioasă. Cu toate acestea, bomba sexy și Iancu s-au despărțit în timpul show-ului ”Puterea Dragostei”, Roxana explicând că mai tânărul ei iubit ar fi fost vinovat. Cu toate acestea, ne-a mai recunoscut, în exclusivitate, Roxana de la ”Puterea Dragostei”, Iancu i-a ”rămas la inimă”. Și, cum bomba sexy este o femeie decisă, știe ce să facă pentru a-l ”îmbrobodi”, din nou, pe Iancu.

Iar planul, spune Roxana, mai în glumă, mai în serios, este gata făcut. ”O să mă duc, că vrea, că nu vrea, la el la stână. O să o vizitez pe mama soacră. Fosta...”, spune, râzând, Roxana, lucru pe care îl aude, la un moment dat, și Iancu. Iar fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”, încearcă să se eschiveze. ”Dar, ce, vrei sa vii singură? Dacă vii singură, poate ne împăcăm...”, spune Iancu, zâmbindu-i Roxanei, punându-și în evidență gropițele după care este topită senzuala fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult, supralicitează: ”Ea știe deja ce aș putea eu să o învăț la stână... O să o pun la probă”, spune Iancu, la care  Roxana de la ”Puterea Dragostei” intervine: ”Îi e frică dacă vin singură. Nu îmi rezistă. Nu rezistă lângă mine, nu are nicio șansă să scape”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate