Roxana de la Puterea dragostei, acuzații dure din partea concurenților:„Să te culci cu toți...”

Roxana de la Puterea dragostei este acuzată de falsitate și că se folosește de Iancu. Ce le-a spus colegii săi de competiție.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

Roxana și Jador se acuză de falsitate. Deși pe cei doi îi lega o prietenie frumoasă, lucrurile au degenerat astăzi în Casa dragostei.

După ce s-a aflat că Iancu vrea să plece, Roxana a reacționat și a mărturisit că și ea vrea să iasă din casă și să vadă dacă relația cu Iancu poate continua și în afara emisiunii.

Citeste si: Scandal imens! Andreea Esca a răbufnit: "Asemenea mizerii, fără nicio jenă, teamă, bun simţ"

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Radu Mazăre, din nou tătic? Cine face dezvăluirea

Citeste si: Casnica Andreea Moldovan, probleme cu sarcina: „Fac injecții”

„Chiar m-am gândit de multe ori la acest lucru. Dacă se poate, cred că o să plec. Da, vreau să plec”, a reacționat Iancu, iar iubita sa, Roxana, a dezvăluit că vrea să plece și ea din emisiune.

„Nu suntem ținuți cu forța. Jador, înseamnă să mă ard singură. Tu nu ai nicio treabă. Nu te băga. Să nu vorbească o persoană care face aceleași lucruri. Nu se face de râs”, a spus și Roxana, care s-a arătat extrem de deranjată de acuzațiile colegilor săi de concurs.

De ce o acuză Bianca pe Roxana

„Până în gală, erai cea mai iubită persoană de pe acest pământ. Nu mai jigni tu fizic”, a acuzat-o Jador pe Bianca.

„Iancu și-a găsit prada ideală. Să te culci cu toți bărbații... În trei zile...”, a acuzat-o Bianca pe Roxana, iar fosta iubită a lui Mocanu s-a apărat imediat și a spus că nu a întreținut relații intime decât cu foștii săi iubiți.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate