Roxana de la Puterea Dragostei, adevărul despre întâlnirile cu Andy! De câte ori l-a văzut după ce el a ieșit din show

Roxana de la Puterea Dragostei și Andy au fost iubiți, însă relația lor cu năbădăi s-a încheiat rău.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

A părut că este iubire mare la început între Roxana și Andy la Puterea Dragostei. Apoi, a urmat o ceartă îngrozitoare ce a culminat cu violențe în culisele show-ului. În urma acestui scandal, Andy a fost eliminat, iar Roxana a făcut rapid un nou cuplu cu Bogdan Mocanu. Și din nou părea dragoste mare, însă vacantța de Paște, când concurenții au fost în țară, a fost piatră de încercare pentru cei doi. Nu au reușit să o depășească!

fara descriere

Bogdan a hotărât să se despartă de Roxana după ce a văzut imagini cu aceasta într-un club de la mare, în care ea se afla în compania lui Andy. După aceea, au ieșit la iveală mai multe informații despre Roxana, unele dezvăluite chiar de Andy. Acesta a spus că s-a sărutat atunci cu Roxana în club și că au fost chiar împreună în apartamentul unei prietene.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, amănuntul rușinos din ultimul videoclip în care a fost vedetă

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, decizie șocantă chiar înaintea finalei! ”Mi se pare un pic cam mult”

Citeste si: Puterea dragostei 25 iunie. Bianca recunoaşte că suferă după Iancu. Reacţia incredibilă a Roxanei

Acum, după ce cele două relații, atât cu Andy, cât și cu Bogdan, sunt la trecut, Roxana a dezvăluit în emisiune de câte ori s-a văzut ea cu fostul iubit în afara casei.

”Eu nu l-am mai văzut pe Andy din casă (n.r. de la Puterea Dragostei). Singura dată a fost atunciîn club când ne-am văzut”, a povestit Roxanei unei alte concurente. A făcut mărturisirea probabil și pentru că acum Roxana formează un alt cuplu, cu Iancu, noua sa cucerire de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate