Roxana de la Puterea Dragostei, amănuntul rușinos din ultimul videoclip în care a fost vedetă

Roxana de la Puterea Dragostei a fost, în ultima perioadă, eroină în videoclipuri.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Primul interpret care a apelat la Roxana, după ce a devenit vedetă la Puterea Dragostei, a fost Culiță Sterp. Astfel, Roxana a jucat într-unul din videoclipurile acestuia alături de Iancu, actualul ei iubit.Videoclipul a fost filmat în Istanbul, în pauzele dintre filmările pentru Puterea Dragostei. În clip, Roxana apare îmbrăcată într-o salopetă extrem de mulată, care îi arată toate formele tinerei.

Citeste si: Puterea Dragostei: Bianca a spus adevărul despre sentimentele față de Iancu! Roxana a răbufnit imediat: ”Dacă ești șmecheră, să văd cum îl iei”

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, decizie șocantă chiar înaintea finalei! ”Mi se pare un pic cam mult”

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei, primele declarații despre relația cu Beni! ”Trăim la maximum” Cum a cucerit-o tânărul EXCLUSIV

Să înțelegem că Roxanei i-a plăcut foarte tare acea salopetă pentru că tot așa s-a îmbrăcat și în următorul videoclip în care a jucat? Altfel de ce Roxana apare la câteva săptămâni distanță în videoclipul lui Alessio îmbrăcată la fel?

Imaginile cu Roxana pe străzile din Istanbul, la braț cu Iancu și cele cu ea și Alessio, filmate chiar și în aceleași locuri, par astfel trase la indigo.

Roxana a apărut în videoclipuri și înainte de a fi la Puterea Dragostei

Fanii au descoperit, la scurt timp după ce Roxana a intrat în casa de la Puterea Dragostei, că tânăra a fost vedetă într-un videoclip. Culmea, era vorba despre Alessio, semn că Roxana colaborase de ceva timp cu artistul. Ea dansează provocator în clipul unei melodii interpretate de Alessio şi Ticy. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate