Roxana de la Puterea Dragostei, despre relația de ACUM cu Bogdan Mocanu! ”Eu chiar mi-l doresc înapoi” EXCLUSIV

Roxana de la Puterea Dragostei a mărturisit cât de mult îl vrea înapoi pe Bogdan Mocanu.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Roxana de la Puterea Dragsotei a făcut un cuplu cu Bogdan Mocanu până în vacanța de Paște. Atunci, concurenții de la Puterea Dragostei au fost în țară, iar Roxana a fost văzută și chiar filmată în club, la mare, cu mai multe persoane, printre acestea aflându-se și Andy, fostul ei iubit.

Atunci, Bogdan Mocanu a hotărât să se despartă de Roxana. Mai ales că la scurt timp ai ieșit la iveală și alte lucruri făcute de Roxana în perioada vacanței în țară. Vezi AICI despre ce este vorba

Așa că acum, Roxana suferă după Bogdan Mocanu. Cel puțin asta lasă să se vadă și asta și declară în afară emisiunii.

Citeste si: Bogdan Mocanu, mărturie dureroasă la Puterea Dragostei: "Mama a plâns de când am început să mă cert cu Roxana"! Reacția Roxanei, transmisă cu lacrimi în ochi

Citeste si: Jador l-a luat pe Mocanu în Koln, la concertul pentru români! Bogdan a luat microfonul și a început să cânte. Ce a urmat e WOW!

Citeste si: Scandal uriaș în casa Puterea Dragostei! Roxana s-a certat cu Simina și Zănoagă: "Stau aici să mă enervez cu toți proștii"

”Mocanu este foarte hotărât să nu ne împăcăm deocamdată, dar timpul le va decide pe toate. Lucrurile vor fi așezate cum vrem noi! Eu mi-aș dori să fim împreună, dar el e orgolios și după tot ce s-a întâmplat , e normal ca el să treacă peste acest lucru mai greu. Sper că încet-încet își va da seama că eu chiar mi-l doresc înapoi”, a declarat Roxana despre Bogdan Mocanu. 

fara descriere

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, cuplu cu Ana Maria?

În ultima perioadă, Bogdan Mocanu pare atras de o nouă concurentă intrată în casa de la Puterea Dragostei, Ana Maria. Văzând apropierea dintre cei doi, Roxana a făcut de mai multe ori crize de gelozie. Interesant este faptul că Ana Maria este fosta iubită a lui Andy, cel cu care Roxana a făcut un cuplu inițial în casa de la Puterea Dragostei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate