Roxana de la Puterea dragostei, din nou cu Andy! Prima declarație a fostei concurente

Roxana de la Puterea dragostei, din nou cu Andy!? Prima declarație despre ce se întâmplă între ei

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Roxana de la Puterea dragostei, din nou cu Andy?! Fosta concurentă de la Puterea dragostei a dat de înțeles că încă se mai gândește la fostul ei iubit și ia în calcul o împăcare cu el.

Citeste si: A fost lansată melodia lui Jador cu Bogdan Mocanu! "Mireasa" e pe locul 1 în trending pe Youtube! A depășit 5 Gang în mai puțin de 24 de ore

Dacă atunci când este întrebată despre Bogdan Mocanu, Roxana este categorică și spune răspicat că nu mai vrea să audă de el, lucrurile se schimbă când vine vorba de celălalt tânăr cu care a avut o relație atunci când a fost în casa Puterea dragostei, emisiunea-fenomen de la Kanal D ajunsă deja la cel de-al doilea sezon.

Roxana de la Puterea dragostei, din nou cu Andy! Prima declarație a fostei concurente

Roxana, fosta concurentă de la Puterea dragostei, le-a cerut fanilor să-i adreseze întrebări, iar ea le-a răspuns câtorva.

fara descriere

Când a fost chestionată pe tema relației cu Bogdan Mocanu, Roxana a fost categorică: "Nu mă interesează!". Despre Iancu a spus că îi este prieten după ce s-au despărțit. Lucrurile au devenit interesante însă atunci când un internaut a adus vorba de Andy.

fara descriere

"Ai mai vrea să fii cu Andy?", a vrut să știe o persoană de pe Instagram. "Posibil", a spus Roxana, lăsând loc de interpretări.

Este interesant că Roxana încă se mai gândește la Andy, chiar dacă ultima lor întâlnire s-a lăsat cu scântei, iar ea l-a acuzat că a lovit-o cu piciorul și a învinețit-o. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate