Roxana de la Puterea Dragostei, față în față cu Raju! Ce le-a transmis Adrian

Roxana și Raju de la Puterea Dragostei s-au întâlnit în oraș! Uite ce spune fosta concurentă despre el.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Roxana, fosta concurentă a primul sezon Puterea Dragostei, s-a întâlnit în oraș cu Raju, concurent în cel de-al doilea sezon Puterea Dragostei!

”Mă bucur că am cunoscut o persoană atât de caldă ca tine!🤝”, a scris Roxana în dreptul imaginii cu Raju.

Evident, susținătorii lor au înroșit butonul de like, reușind să strângă chiar aproape 20.000 de aprecieri!

Nici Adrian nu a stat deoparte și i-a comentat fostei concurente de la Puterea Dragostei: ”Zici că e giveaway , așa descriere ai făcut 😂😂😂😂”.

Citeste si: Reacția neașteptată a lui Livian de la Puterea Dragostei la povestea de iubire publică dintre mama lui și Nelson Mondialu’! EXCLUSIV

fara descriere

Citeste si: Mădălin None iubește din nou? Uite cine este noua cucerire a fostului concurent de la Puterea Dragostei!

Roxana îl face praf pe Iancu după Puterea dragostei

Roxana Buzoiu a format o pereche frumoasă la Puterea dragostei cu Iancu Sterp! În ciuda faptului că între ei era o diferență de vârstă, dar și de atitudine, o vreme, cei doi s-au înțeles de minune și mulți îi vedeau împreună și după ieșirea din competiția amoroasă 

Poate tocmai de aceea, a fost o mare surpriză, când, exact în săptămâna finalei, cei doi au decis să se despartă. "Nu este ce îmi doresc eu. Roxana nu se poate controla, are un comportament vulcanic, și mie îmi displace acest lucru. În momentul în care am văzut că nu se poate stăpâni și dă frâu sentimentelor fără să se gândească, am luat hotărârea să pun punct legăturii noastre. Vreau să fiu relaxat în relație, nu mereu în gardă", avea să povestească Iancu Sterp pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate