Roxana de la Puterea Dragostei, filmată în timp ce se schimba! Imaginile cu ea goală au fost făcute publice chiar de Bianca

Roxana de la Puterea Dragostei a fost filmată în timp ce se schimba. Concurenta apare goală în filmulețul făcut de Bianca.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Bianca de la Puterea Dragoseti este una dintre cele mai iubite concurente din emisiune. Frumoasa tânără nu duce lipsă de fani care îi urmăresc activitatea. Pentru a le mulțumi și a fi aproape de ei, ea face live-uri pe Instagram, acolo unde urmărită de peste 175 de mii de oameni, și vorbește cu cei care o apreciază.

Recent Bianca a făcut un video live pe Instagram, în timp ce, în spatele ei, Roxana își schimba hainele. Fosta iubită a lui Andy apare fără tricou sau sutien, iar fanii au observat-o imediat. Mai mult, o parte dintre cei care urmăresc emisiunea Puterea Dragostei au acuzat-o pe Bianca de faptul că ar fi tinut telefonul intenționat în așa fel încât să o surprindă pe Roxana goală.

fara descriere

Citeste si: Mary de la „Puterea dragostei”, sărut fierbinte cu un alt concurent, în văzul lumii

Bianca nu o mai suportă pe Simina 

„Nu mai are loc de mine nimeni aici. Ce vină am eu că sunt eu votată? Nu te mai băga tu, taci din gură. Eu nu o mai suport pe asta, plec acasă. Mă apucă dracii, nu mai pot. Nu o mai suport. Mă deranjează că vorbește despre mine, că își dă cu părerea despre mine.

De ce se bagă peste tot, de ce vorbește în numele lui? Că își dă ea cu părerea despre ce a vorbit Bogdan. Nu pot să o mai suport. Nu am simțit ură față de cineva atât de tare. Nu pot să o suport cum stă cu fața aia și zâmbește la noi. Orice, se bagă ea peste tot. Știu că nu e pe treaba ei.

Mă deranjează că vorbește despre mine, că își dă cu părerea despre mine și ce mai vorbește ea. Eu am încercat să fiu fetișoară cu ea. Are ceva cu mine, asta e problema. Știe ea mai bine. Nu te interesează pe tine ce spun eu”, a spus ea în emisiune. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate