Roxana de la ”Puterea Dragostei”, înnebunită după Ion Țiriac! De ce îl vrea pe miliardar aproape

Roxana de la ”Puterea Dragostei” nu se ferește să spună, clar, de ce preferă pe un bărbat în fața altuia. Iar când vine vorba de Ilie Năstase și de fostul său partener de tenis, Ion Țiriac, Roxana de la ”Puterea Dragostei” este tranșantă.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Multimilionar, chiar multimiliardar, Ion Țiriac are afaceri în mai toate domeniile, dar, dintre acestea, doar unul i-a atras atenția Roxanei de la ”Puterea Dragostei”: cel auto.

Citeste si: Bombă în showbiz! Culiță Sterp și Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”, relație secretă

Citeste si: Roxana de la ”Puterea Dragostei”, pictorial de infarct! ”Pot fi și feminină...” FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Incredibil! Cum a fost surprinsă mama lui Iancu și a lui Culiță Sterp în preajma Roxanei și a Simonei de la Puterea Dragostei

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Incredibil! Cum a fost surprinsă mama lui Iancu și a lui Culiță Sterp în preajma Roxanei și a Simonei de la Puterea Dragostei

Mai exact, proprietar al unor afaceri în domeniul automobilistic, cu tîrguri de profil care îi poartă numele, Ion Țiriac i-a atras atenția Roxanei de la ”Puterea Dragostei”. Doar că, ne-a explicat fosta concurentă a show-ului ”Puterea Dragostei”, ea nu este interesată de averea pe care o are Ion Țiriac, ci de garajul de mașini de colecție pe care îl are multimiliardarul de origine română. ”Îmi place mai mult Ion Țiriac față de Ilie Năstase. Vă spun și de ce! Pentru că sunt fană, sunt înrăită cu mașinile...  Deci, eu sunt disperată după mașini. Mie, dacă îmi dai și un Trabant, orice mașină, eu sunt disperată. Butonez, îmi place să conduc, mult, chiar foarte mult, și de aceea îl prefer pe Ion Țiriac. Nu pentru avere, ci pentru mașinile lui”, a spus Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Roxana de la ”Puterea Dragostei” îl vrea pe Iancu Sterp

 Roxana, una dintre cele mai populare concurente ale primului sezon de la ”Puterea Dragostei” și Iancu Sterp, fratele mai mic al celebrului Culiță Sterp, au avut, în show-ul fenomen moderat de Andreea Mantea la Kanal D, o relație cât se poate de serioasă. Cu toate acestea, bomba sexy și Iancu s-au despărțit în timpul show-ului ”Puterea Dragostei”, Roxana explicând că mai tânărul ei iubit ar fi fost vinovat. Cu toate acestea, ne-a mai recunoscut, în exclusivitate, Roxana de la ”Puterea Dragostei”, Iancu i-a ”rămas la inimă”. Și, cum bomba sexy este o femeie decisă, știe ce să facă pentru a-l ”îmbrobodi”, din nou, pe Iancu.

Iar planul, spune Roxana, mai în glumă, mai în serios, este gata făcut. ”O să mă duc, că vrea, că nu vrea, la el la stână. O să o vizitez pe mama soacră. Fosta...”, spune, râzând, Roxana, lucru pe care îl aude, la un moment dat, și Iancu. Iar fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”, încearcă să se eschiveze. ”Dar, ce, vrei sa vii singură? Dacă vii singură, poate ne împăcăm...”, spune Iancu, zâmbindu-i Roxanei, punându-și în evidență gropițele după care este topită senzuala fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult, supralicitează: ”Ea știe deja ce aș putea eu să o învăț la stână... O să o pun la probă”, spune Iancu, la care  Roxana intervine: ”Îi e frică dacă vin singură. Nu îmi rezistă. Nu rezistă lângă mine, nu are nicio șansă să scape”.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate