Roxana de la Puterea Dragostei, mai emoționată ca niciodată! Ce a spus după ce a ajuns în Marea Finală: „Este foarte mare presiunea”

Roxana de la Puterea Dragostei este foarte emoționată. Nu se aștepta să ajungă în marea finală, a spus ea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Roxana de la Puterea Dragostei a fost, de-a lungul timpului, una dintre cele mai controversate fete din casă. Parcursul ei în emisiune a fost unul plin de suișuri și coborâșuri șu mulți dintre telespectatori au criticat-o pentru faptul că s-a cuplat cu mai mulți băieți.

Pe de altă parte, frumoasa concurentă a reușit să cucerească inimile a sute de mii de fani prin felul ei de a fi. Sinceră, impulsivă și fără să îi menajeze pe cei din jur, Roxana a intrat deseori în conflicte, atât cu fetele din casă, cât și cu băieții și chiar cu cei cu care a format un cuplu.

Citeste si: Adelina Pestrițu, de nerecunoscut! Cum arată după ce și-a mărit buzele

fara descriere

Aflată pentru ultima dată la filmările primului sezon de la Puterea Dragostei, Roxana a fost extrem de emoționată. A declarat că nu știa că va fi finalistă și că nu se aștepta să reziste atât de mult în comeptiție.

„Nu mă așteptam să ajung până aici pentru că au fost foarte multe conflicte și credeam că nu voi rezista, pentru că este foarte mare presiunea si nu am crezut niciodata ca sunt o fire atat de puternică. Sper să fie bine și cel mai puternic să câștige”, a declarat Roxana.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate