Roxana de la „Puterea dragostei”, SECRETUL neștiut din viața sa: „Am avut o relație cu...”

Roxana de la „Puterea dragostei” a dezvăluit un lucru neștiut din trecutul său. Cu cine a avut concurenta o relație serioasă, i-a lăsat pe ceilalți concurenți fără cuvinte.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Roxana de la Puterea dragostei a decis să își deschidă sufletul, la câteva zile după ce Andy a plecat din Casă. Concurenta a dezvăluit un amănunt neștiut din trecutul său.

După ce a aflat că noul concurent, Răzvan, are doi copii cu fosta soție, Roxana a dezvăluit că în trecutul său se află și un bărbat care are un copil.

„Astăzi a intrat în emisiune Răzvan, mi s-a părut foarte frumos că a recunoscut. Da, eu am avut o relație cu un bărbat, o relație lungă de opt luni de zile, care avea o fetiță și mi-aș dori să am lângă copii lângă el, nu m-ar deranja”, a dezvăluit Roxana. Am și crescut-o eu mai mult decât ea. Chiar dacă eram mai mică. Nici nu știți cum mă comportam eu cu ea. Nu o să fii niciodată pregătit”, a dezvăluit Roxana.

Citeste si: Andreea Mantea, ultimatum pentru Adrian de la „Puterea dragostei”: „Vreți ca eu să joc teatru alături de voi?”

Citeste si: Răzvan, noul concurent de la „Puterea dragostei”, a dezvăluit pe cine a pus ochii: „Poate îmi place de tine”

Citeste si: Bombă! Avem mesajele pe care Jador nu le-a arătat până acum! Uite ce i-a scris Larisa cântăreţului! "Poate se leagă ceva!" FOTO EXCLUSIV!

Dacă Roxana nu are nicio problemă în a avea o relație cu un bărbat care are copii din relațiile anterioare, Bianca a spus că nu ar putea să fie cu cineva care are copii.

După Roxana, Răzvan face dezvăluiri despre viața sa de dinainte de „Puterea dragostei”

fara descriere
Pentru că nu vrea să facă greșeli, Răzvan este precaut și speră ca să aibă un parcurs ușor în emisiune.

Nu au de ce să mă judece telespectatorii. Nu îmi place să greșesc de obicei. Cea mai lungă relație a durat 9 ani. Fetița împlinește 9 ani, băiatul cinci ani. Îmi este foarte greu, dar am rămas în relații foarte bune cu fosta soție. Îmi e frică de ce se vede pe cameră. Fac sport, ies cu prietenii.

De ce ai tras concluzia că îmi place de Mari? Poate îmi place de tine. Depinde dacă îmi mai doresc copii. Depinde cum te duce viața. Nu cred că te ține nimic în loc. Dacă sunt cu cineva care nu are copii și își dorește, eu nu pot să spun nu, pentru că eu am doi deja. Pot să ofer”, a dezvăluit Răzvan.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate