Roxana de la Puterea dragostei șochează cu declarațiile despre Andy. "M-am sărutat cu el când eram cu Mocanu"

Roxana a recunoscut în sfârșit că a fost cu Andy și după scandalul în care a fost lovită de el în show

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Sezonul 1 de la Puterea dragostei s-a încheiat, însă nu și pentru foștii concurenți. Poate mai abitir că niciodată ies la iveală informații incendiare care au dus la despărțiri cu scântei.

O dovadă în acest sens o reprezintă clar legătura dintre Roxana Buzoiu și Andy Adetu. Inițial, iubiți în show, cei doi au ajuns să se urască, mai mult, bărbatul, într-un acces de furie, provocat, firește,  de femeie, a și lovit-o.

Citeste si: Clădire incendiată de o mână criminală. Peste 12 persoane au murit pe loc

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Iubita l-a lăsat acasă cu bebelușul lor. După o oră, bărbatul a dat un telefon la ambulanță! Ce îi făcuse micuțului

Citeste si: Andreea Marin, dezvăluiri despre divorțul de Ștefan Bănică: „Fiecare să-și vadă de drumul lui”

fara descriere

Roxana s-a sărutat cu Andy după Puterea dragostei! ”Așa am simțit” 

În mod surprizător, o lună mai târziu, chiar după Sărbătorile Pascale, tânărul avea să declare în premieră reporterilor Wowbiz.ro că, la o întâlnire neprevăzută, el s-ar fi pupat cu Roxana. Cum era de așteptat, fata nu a recunoscut nimic, mai ales că, atunci, trăia în casa Puterea dragostei o poveste de iubire cu Bogdan Mocanu. "Să vina cu dovezi", spunea ea la vremea respectivă.

Acum însă, la terminarea competiției, carismatica fostă concurență avea să dea cărțile pe față. Într-un live exclusiv la WOWbiz.ro, a zis tot. Roxana s-a sărutat cu Andy cu adevărat. "Da, m-am pupat cu el când eram cu Mocanu, și ce…! Așa am simțit atunci și nu regret nimic", a dezvăluit frumoasă femeie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate