Roxana de la Puterea Dragostei, supărată foc! I-a fost furată identitatea

Roxana de la Puterea Dragostei se confruntă cu o problemă delicată: identitatea sa i-a fost furată.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

roxana puterea dragostei

Roxana Buzoiu, fostă concurentă la Puterea Dragostei, se confruntă zilele acestea cu o problemă delicată. Contul ei de Instagram i-a fost închis, iar o altă persoană a deschis un cont și se dă drept fosta concurentă. Roxana a transmis un mesaj.

”Fata asta se dă drept mine pe Instagram, deoarece eu am contul închis și ce a zis, că nu aflu și că lumea chiar crede o copilă proastă ca ea, că sunt eu! Vă rog eu frumos, treziți-vă și voi că ea doarme pee a oricum. Măcar voi treziți-vă, zic!”, este mesajul transmis de Roxan Buzoiu pe rețelele de socializare.

Citeste si: Promo Puterea dragostei 14 octombrie. Ella și Iancu Sterp se întorc în casă. Încă doi noi concurenți intră în competiție! Ce reacție a avut Jador când a văzut-o pe noua concurentă

Citeste si: S-a văzut sau nu Andra cu None în afara emisiunii? Andreea Mantea aruncă bomba la Puterea Dragostei

Citeste si: Andy îl demolează pe Jador la Puterea Dragostei: ”Cu Simina a fost o vrăjeală totală”

Roxana de la ”Puterea Dragostei” lămurește motivele pentru care a făcut videochat!

Roxana de la ”Puterea Dragostei”, probabil cea mai controversată concurentă din primul sezon al emisiunii, a vorbit, în exclusivitate, despre filmulețul cu ea făcând videochat, cu atât mai mult cu cât imaginile cu ea prestând au devenit virale printre fanii emisiunii.

”S-a întâmplat că, în urmă cu câțiva ani, Roxana a făcut o chestie pe care o fac foarte multe fete și... mulți băieți. Au apărut niște poze (cu Roxana, n. red.) mai puțin decente, +18... Eu vreau să vă spun ceva! Măcar dacă făceam bani... Și nu am făcut... Să nu faceți asta, pentru că este o prostie. Nici nu știam ce trebuie să fac... Și vreau să vă mai spunc eva! Să învățați din greșelile voastre și să nu le repetați. Și, mai ales, să aveți grijă ce faceți în prezent, pentru că poate o să vă dăuneze în viitor. Sincer! Nu îmi pare rău cu ceea ce am făcut, ideea e că este bine că am făcut-o, că am făcut o greșeală, ca să pot învăța pe viitor, să nu o mai repet. (...) Asta e, fiecare avem câte ceva în trecut...”, explică Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate