Roxana de la Puterea dragostei vorbește în premieră despre Iustin, bărbatul cu care a stat patru ani! "Ne-am despărțit din cauza părinților lui" EXCLUSIV

Roxana Buzoiu a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult în viață.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Roxana Buzoiu a impresionat în primul sezon al emisiunii Puterea dragostei prin felul său vulcanic de a fi, dar în special prin relațiile avute cu unii dintre cei mai frumoși și mai interesanți bărbați din casă.

Până a ajunge să se îndrăgostească de Andy, Bogdan Mocanu sau Iancu, frumoasă femeie a trăit însă o poveste de dragoste cu un tânăr, pe nume Iustin, despre care ea a preferat să povestească abia acum.

"Ne-am cunoscut, ne-am plăcut, ne-am mutat împreună. A fost o legătură incredibilă, care a durat patru ani", a povestit Roxana într-un live exclusiv pe kfetele.ro.

Citeste si: Descoperiri șocante în cazul bebelușului aruncat în WC de mamă! Ce au aflat anchetatorii

Citeste si: Ministerul Comunicaţiilor dorește introducerea unui nou număr de urgență. Care este acesta și ce aduce în plus față de 112

Citeste si: Educatoare din Alba Iulia, înregistrată în timp ce îi jignea pe copii: „Urâtul naibii!”

fara descriere

Roxana de la Puterea dragostei a spus adevărul despre fostul iubit!” Iustin este căsătorit, are soție”

În ciuda faptului că relația era una puternică și chiar, la un moment dat, se vorbea și de o căsătorie, în mod surprinzător, s-a ajuns la o ruptură, fără cale de întoarcere.

În premieră pentru kfetele.ro, Roxana de la Puterea dragostei a spus totul despre fostul iubit și a menționat clar motivul separării. "Ne-am despărțit din cauza urât. În ultima perioadă, se schimbase totul. A intervenit influența familiei. Eu, de exemplu, nu suport ca părinții, atât ai mei, cât și ai lui, să intervină într-o relație. E adevărat, iau și eu în calcul sfaturile bune, dar doar atât. Consider însă că noi ne certăm, noi ne împăcăm, nu accept ca lumea din exterior să intervină. De aceea, s-a terminat. Acum Iustin este căsătorit, are soție, nu mă mai interesează", a dezvăluit Roxana la kfetele.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate