Roxana, discuție dramatică la telefon cu mama lui Bogdan Mocanu! Au plâns amândouă! Ar fi mama lui Mocanu de acord ca acesta să se împace cu Roxana?!

Roxana a vorbit la telefon cu mama lui Bogdan Mocanu. Roxana a plâns, la fel și mama lui Bogdan Mocanu atunci când s-a adus vorba de boala lui Bogdan.

Autor: A.I.

"Nu am realizat ce am zis, niciodată nu am făcut-o cu o intenție rea. Nu încerc să mă scot, dar nu știu ce a fost și nu știu de ce am scos așa ceva pe gură", s-a scuzat Roxana.

"Scumpa mea, poate că atunci când o să fii și tu mamă, îți doresc să fie bine și să ai copiii sănătoși, atunci o să mă înțelegi exact", a replicat mama lui Bogdan Mocanu.

Citeste si: A murit. Angela Similea în doliu...- bzi.ro

Mama lui Bogdan i-a mărturisit Roxanei că ea i-a luat apărarea atunci când s-a vorbit de întâlnirea ei cu Andy.

"Am ținut morțiș să vorbesc cu dumneavoastră, să vă explic", a spus Roxana. "Am așteptat telefonul ăsta de atunci", a replicat mama lui Bogdan.

"Mă crezi că mie îmi plăcea de tine? Dar când am văzut cum vorbești cu el...", a mai spus mama lui Bogdan Mocanu.

Întrebată de Andreea Mantea dacă s-ar opune în cazul în care Bogdan vrea să se împace cu Roxana, mama lui Bogdan a răspuns: "Nu aș fi de acord, referitor la chestia asta. Dar dacă Bogdan... cum vrea el. Eu mereu am lăsat la alegerea lui.

Și chiar când s-a cuplat cu Roxana".

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan Mocanu, mărturie dureroasă la Puterea Dragostei: "Mama a plâns de când am început să mă cert cu Roxana"! Reacția Roxanei, transmisă cu lacrimi în ochi

Jador l-a luat pe Mocanu în Koln, la concertul pentru români! Bogdan a luat microfonul și a început să cânte. Ce a urmat e WOW!

Scandal uriaș în casa Puterea Dragostei! Roxana s-a certat cu Simina și Zănoagă: "Stau aici să mă enervez cu toți proștii"

8 zodii primesc o veste bună de mâine

BOMBA zilei! Ce reacție are a treia doză de vaccin. Se umflă pur și simplu

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Andreea Esca a trăit rușinea vieții. Nu i-a venit să creadă când s-a aflat adevărul. Pentru doar 6 lei...

Dănuț Lupu și strigătul său de disperare: „Am trecut pe la poarta Iadului. Am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies